Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • carl18

    addikt

    válasz Elims #5332 üzenetére

    Bocs nem akartam durva lenni, csak néha nincs végtelem türelmem a dolgokhoz.

    Hát figyelj a Sony volt közel 2 évig :D Az a gond vele hogy 2013-as megjelenésű, az akku már elégé ki lehet öregedve alóla. + Közel 2 kg és 34 cm, nem igazán hordozható egy kütyü :)
    Persze ha jó áron beszerzed mint én akkor talán megérheti, sajnos már nincs forgalomba.
    Olyan 12,000 ft-ért megérheti beszerezni, én is ennyiért vettem 2015 szeptemberében.
    A Sony viszont ha vigyázol lrá és cserélsz benne egy akkut mondhatni "Örök élet" Én elég sokat használtam, de mellette vigyáztam is rá. Az SRS 300 amire teljes mértékbe rá merném bízni magam.

    + Ez élőbe kéne meghallgatnod valóban tetszik-e a hangja :)
    Hangerőbe a SRS 300 akkus üzzemódba a T6-al volt egy szinten, de a Sonyt meg eladtam mert már undorral gondoltam a méretére és súlyára hordozhatóság szempontjából :DDD

    Ilyen Téren a T6 alig fél kg és egy söröz doboz mérete kb, egy nagyobb zsebbe de egy táskába is be tudom úgy rakni hogy marad még benne másnak is hely :))

    Kösz, igen én voltam a táncos aki az SRS 300-at használta a videókhoz :) Egyenlőre a Tronsmart T6 van még meg, lusta voltam lecserélni. Amire kell arra elég ez is :)) Lusta voltam rendelni, amíg a T6-ot nem tudom eladni. Úgy meg nem akarok járni mint a múltkor, Volt Onbeat 500, SRS 300, és T6 is egyszerre. Mindegyik Rajtam ragadt.

    12E forintért a T6 és a Mega ez a két Tronsmart ami ajánlott, esetleg kicsit drágábban a Divoom Onbeat 500 17e Környékén, de már a divoom 1,1 kg. Ezeket tudom ajánlani, sajnos mással nem igazán van személyes tapasztalatom.
    Még egyszer halottam a Dockin D fine-t de ami valóban jó volt :) Csak hát az más kategória és 2 kg :D

    Ja még valami a Wattot felesleges nézni :) Csak oda írja paraszt vakításnak, azért a Mega 40 wattja valóban csalogató de azért egy alig 600 grammos hangszórótól kétlem hogy a JBL Xtreme 40 wattjával vetekedne.

    A SRS 300 a Sony szerint akkus üzemódban 2X4 wattot tud, ami a Tronsmart 25 T6 25 Wattjának felel meg.
    Ennyit a Wattokról :D Hangerőben egálban voltak kb.

    [ Szerkesztve ]

    Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

Új hozzászólás Aktív témák