Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
z.z
csendes tag
válasz
spanyoll
üzenetére
Konkrét tippet nehéz adni, mert a "már nem doboz a hang" és ehhez kapcsolódóan a megfelelő ár/érték arány mindenkinél mást jelent.
Ha van rá lehetőséged, célszerű lehet elmenni egy Mediamarktba, vagy Euronicsba. Ott vannak kirakva tesztelhető hangszórók. Hallgasd meg, és az alapján el tudod dönteni, hogy a rászánt összegből mi az ami vállalható.
Én személy szerint a minőség híve vagyok. Ebből az összegből - cipőkanállal, de ingyen szállítással - akár még egy most éppen 85 EUR-ért akciós Flip 4 is kijön. Igaz, külföldről: [link] Sztem az egyik legszebb hangzású hangszóró ebben a méretkategóriában.
Új hozzászólás Aktív témák
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG Flow X13 GV301QC ALAPLAPHIBÁS laptop, javítandó vagy alkatrésznek
- Gigabyte G6X 9KG-43HU854SD (Bontatlan)
- Dell Latitude 7300 Touch 8 gen I5, 16GB RAM, Vil. HUN BILL. 12 HÓ GAR.
- Egyedi PC összerakás személyre szabott konfiguráció, gyors határidővel!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G / 12/ 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku: 100%
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest