- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
Nézd: mosogatáshoz egy repianyagként kapott (újonnan talán 1000-1500ftos) kis tenyér méretű kerek fiszfasz bt hangszórót használok és arra mondom, hogy ami ennél kicsivel jobb, ergo nem torzít és kell max hangon pörgetni, az nekem már jó.
Magyarán nincsenek nagy igényeim, ez a 20-30 közötti árkategória már szinte fixen hozza az elvárásaim, csak a kérdés, hogy ebben a kategóriában mi a csúcs. -
spanyoll
addikt
Napi szinten max 2-3 órán át szól nálam a hangszóró, ergo ha bírja mondjuk 8-9 órát a bt-s, akkor elég három-négy naponta tölteni. Az pont megtörténhet akkor amikor nem vagyok itthon és rádugnám monitorral, aminek az usb-jén mindig van fesz. Hazajövök és lehúzom, örülök.
Sztereó része jogos, de zeneileg ha már nem doboz a hang, akkor a dilettáns füleimnek elég a hangzás, a mélynyomóm meg most is hol megy hol nem, leginkább lábtartónak használom
Ezért gondoltam, hogy be a monitor alá egy hangszóró, kicsit hosszúkásabb, aztán viszonlátás', le van tudva az egész.
A kérdés, hogy melyik hangszóró lenne jó erre?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged