- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Poco F7
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Egy óra, két rendszer
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den Hadnagy
senior tag
Sziasztok!
Látom, hogy hangerő ill. általános minőség szempontjából sokat dicsérték itt a Sony Extra Bass SRSXB30 modellt. Nekem edzőterembe kellene (ahol nyilván egyedül vagyok), csak a Sony nekem híres arról, hogy kicsit hatásvadász módon túltolja a basszust - én meg nem diudisungot, hanem metált hallgatnék rajta. Jó lehet így is?
Bizonyos színekben most 25990 eMagon, meg van egy 4000-es kuponom, így 22-ért megéri, nem?
Nekem egy hátránya van: nem lehet microusb-n tölteni, bár ebayen láttam olyan kábelt, ami ehhez való, a másik vége meg usb (ergo telefontöltőbe dugható).
Mi a véleményetek, megéri ennyiért?
A viszonyítási alapom egy Xiaomi 2*3 wattos cucc, most könyökölt ki. A Sony hány wattot tud? Nem találok erről infót.
Köszi :
DH
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest