- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den Hadnagy
senior tag
Sziasztok!
Látom, hogy hangerő ill. általános minőség szempontjából sokat dicsérték itt a Sony Extra Bass SRSXB30 modellt. Nekem edzőterembe kellene (ahol nyilván egyedül vagyok), csak a Sony nekem híres arról, hogy kicsit hatásvadász módon túltolja a basszust - én meg nem diudisungot, hanem metált hallgatnék rajta. Jó lehet így is?
Bizonyos színekben most 25990 eMagon, meg van egy 4000-es kuponom, így 22-ért megéri, nem?
Nekem egy hátránya van: nem lehet microusb-n tölteni, bár ebayen láttam olyan kábelt, ami ehhez való, a másik vége meg usb (ergo telefontöltőbe dugható).
Mi a véleményetek, megéri ennyiért?
A viszonyítási alapom egy Xiaomi 2*3 wattos cucc, most könyökölt ki. A Sony hány wattot tud? Nem találok erről infót.
Köszi :
DH
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Gyúrósok ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Playstation 4 Pro + 3 db játék eladó
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest