- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den Hadnagy
senior tag
Sziasztok!
Látom, hogy hangerő ill. általános minőség szempontjából sokat dicsérték itt a Sony Extra Bass SRSXB30 modellt. Nekem edzőterembe kellene (ahol nyilván egyedül vagyok), csak a Sony nekem híres arról, hogy kicsit hatásvadász módon túltolja a basszust - én meg nem diudisungot, hanem metált hallgatnék rajta. Jó lehet így is?
Bizonyos színekben most 25990 eMagon, meg van egy 4000-es kuponom, így 22-ért megéri, nem?
Nekem egy hátránya van: nem lehet microusb-n tölteni, bár ebayen láttam olyan kábelt, ami ehhez való, a másik vége meg usb (ergo telefontöltőbe dugható).
Mi a véleményetek, megéri ennyiért?
A viszonyítási alapom egy Xiaomi 2*3 wattos cucc, most könyökölt ki. A Sony hány wattot tud? Nem találok erről infót.
Köszi :
DH
-
Den Hadnagy
senior tag
Szevasztok!
Van egy JBL Clip hangszóróm, amit nagy megelégedéssel használok, de az akku kezd fáradni benne. Más okból szét kellett szednem, láttam, hogy egy 600 mAh darab van benne, 3 kábellel. Valószínűleg nem lenne nagy mutatvány kicserélni, van-e erről bárkinek tapasztalata? Honnan érdemes, milyen típust rendelni?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest