- Google Pixel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pBeni0026
csendes tag
sziasztok! van egy jbl go-m viszont szeretnék mellé venni egy komolyabb hangszórót. Külföldön vagyok Ausztriában, szoval a külföldi rendelés jöhetne szóba csak. Olyan 50-60 euroban gondolkozom max. Láttam hogy páran irtak a divoom onbeat 500 rol jókat, a külön subwoofer szimpatikus (néztem a második generácios hangszórókat is ebböl a fajtábol), viszontnem igazán tudom beszerezni német amazonrol (legföképp innen rendelnék). Páran elbizonytalanitottak hogy könnyen kitörik belöle az usb port vagy mi a szösz, viszont a hangzásáról nagyon jokat irtak. A kérdésem hogy van esetleg, olyan cucc ami hasonloan jol szolhat, és van benne külön subwoofer? vagy esetleg amiben nincs viszont elég jol tolja a mélyet, de nem a magas hátrányára? segitségeteket előre is megköstönöm. visszaolvastam jo pár kommentet itt de még mindig nem sikerült meggyöznöm magam :/
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest