Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• francz'70

senior tag

válasz alphamooncam #20083 üzenetére

Szerintem ezt a BB3 - as megoldást engedd el, hidd el amit már előttem is ajánlottak ( 2db új hangszóró + mélyláda ) úgy jobban jársz és nem csak anyagilag.

Saját példa - az egyik haverom két db charge-ot próbált így - ok nem BB3 viszont ebből 2db volt - szintén felfüggeszve a fejtámlára, figyu, ...pusztulat volt, csak ordított a basszus meg lepkefing, valahogy nagyon furcsán szólt az egész...
    Nyilván TWS -ben térben azért jobb volt mint önmagában, de a sima gyári négy hangszóróstól még így is nagyon elmaradt. Már eleve az, hogy csak hátulról jött a hang, de a tetejére még hangzás is kicsit dobozos volt a gyárihoz képest.

Én is használtam anno Vidi hangszórókat (90' évek eleje ültetett BMW felnis Ladákban, de szép évek is voltak) de az igazi az volt mikor a kalaptartóba besülyesztettem a HS- 280 hangszóróit :Ka Vidik meg mentek az első ülés alá. Egy kocsiban a sülyesztett hangszórók mindig szebben és dinamikusabban szólnak, nyilván a mélyláda más tészta
    A feelingről meg már nem is beszélve, mint anno mikor a kétkazettást feldobtuk a kalaptartóra...
    ..és kb. az is szólt így :D

Új hozzászólás Aktív témák