Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kecses és filléres Apple Watch klón a Redmitől
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
alphamooncam
üzenetére
Szerintem ezt a BB3 - as megoldást engedd el, hidd el amit már előttem is ajánlottak ( 2db új hangszóró + mélyláda ) úgy jobban jársz és nem csak anyagilag.
Saját példa - az egyik haverom két db charge-ot próbált így - ok nem BB3 viszont ebből 2db volt - szintén felfüggeszve a fejtámlára, figyu, ...pusztulat volt, csak ordított a basszus meg lepkefing, valahogy nagyon furcsán szólt az egész...
Nyilván TWS -ben térben azért jobb volt mint önmagában, de a sima gyári négy hangszóróstól még így is nagyon elmaradt. Már eleve az, hogy csak hátulról jött a hang, de a tetejére még hangzás is kicsit dobozos volt a gyárihoz képest.Én is használtam anno Vidi hangszórókat (90' évek eleje ültetett BMW felnis Ladákban, de szép évek is voltak) de az igazi az volt mikor a kalaptartóba besülyesztettem a HS- 280 hangszóróit
a Vidik meg mentek az első ülés alá. Egy kocsiban a sülyesztett hangszórók mindig szebben és dinamikusabban szólnak, nyilván a mélyláda más tészta
A feelingről meg már nem is beszélve, mint anno mikor a kétkazettást feldobtuk a kalaptartóra...
..és kb. az is szólt így
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- Háztartási gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kedvenc zene a mai napra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Apple Pencil gen2, garanciában cserélt, új termék
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a Vidik meg mentek az első ülés alá. Egy kocsiban a sülyesztett hangszórók mindig szebben és dinamikusabban szólnak, nyilván a mélyláda más tészta