Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
alphamooncam #20083 üzenetére
Szerintem ezt a BB3 - as megoldást engedd el, hidd el amit már előttem is ajánlottak ( 2db új hangszóró + mélyláda ) úgy jobban jársz és nem csak anyagilag.
Saját példa - az egyik haverom két db charge-ot próbált így - ok nem BB3 viszont ebből 2db volt - szintén felfüggeszve a fejtámlára, figyu, ...pusztulat volt, csak ordított a basszus meg lepkefing, valahogy nagyon furcsán szólt az egész...
Nyilván TWS -ben térben azért jobb volt mint önmagában, de a sima gyári négy hangszóróstól még így is nagyon elmaradt. Már eleve az, hogy csak hátulról jött a hang, de a tetejére még hangzás is kicsit dobozos volt a gyárihoz képest.Én is használtam anno Vidi hangszórókat (90' évek eleje ültetett BMW felnis Ladákban, de szép évek is voltak) de az igazi az volt mikor a kalaptartóba besülyesztettem a HS- 280 hangszóróit
a Vidik meg mentek az első ülés alá. Egy kocsiban a sülyesztett hangszórók mindig szebben és dinamikusabban szólnak, nyilván a mélyláda más tészta
A feelingről meg már nem is beszélve, mint anno mikor a kétkazettást feldobtuk a kalaptartóra...
..és kb. az is szólt így
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Horgász topik
- Goddess of Victory:Nikke
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Synology NAS
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G 12/256GB Megkímélt, Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3298
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest