Hirdetés
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Apple iPhone 17 - alap
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bullitz
aktív tag
Nekem fél órája hozta a uboom X-et a UPS, hívás és email nélkül.
Annyit tudtam a tracking miatt, hogy reggel 6:36-kor már Vecsésre beért a csomag.04.20.-án rendeltem vasárnap, 23.-án feldolgozták, feladták, ma 2 nappal később meg is jött.
Monoron lakom amúgy.Na és valamit a kütyüről is..
Meglepő mennyivel halkabb az összes Oluv által készített EQ.
Valóban szépen szólnak, de egy-két gyári preset is szerintem egész jól szól (ahhoz amit én hallgatok.)Azért be kellett gyorsan látnom, hogy köszönőviszonyban sincs a 10 éves LG 300W-os soundbarommal, de nyilván nem is erre vettem, hanem azért hogy ne kelljen azt folyton kihúznom és lecipelnem a mélyládával együtt a kertbe, aztán hosszabbítót keresni és bíbelődni vele, de nagy bulinál még mindig inkább azt fogom használni sem mint ezt.
Jól szól amúgy nagyon, van benne kakaó bár szerintem tökig tekerve kicsit már torzít.
Összehasonlítási alapom nincs, de emlékeim szerintem egy JBL Boombox többet ad, persze 3x annyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő