- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
üdv
Na egy kis tapasztalat.
Nekem sdy019 volt, de kiment rajta valszeg a végfok. Sokat bírt az akkuja és elég volt a hangereje is. Aztán rendeltem egy xiaomit. A xiaomi cucc, nekem nem jön be. Túl erőlteti a mélyet. Én targoncán hallgatom, otthon meg az asztalra van letéve, de sajnos minden berezonál tőle. Egy sapkát vagy könyvet alá kell tenni hogy ne ciceregjen semmi se. És hangerőben is elmarad az sdy-től. Az üzemidő is csak kb 50-60%-a lehet. És árban meg azért jó pár euróval drágább. És hiába a sok mély, muszály belőle visszavenni. Az sdy-t mindegy volt hova raktam.
Az sdy-ből viszont volt szerencsém rendelni másnak is. Nekem még az elejébe sikerült vennem azzal nem volt sose kapcsolódási gond. Az újabbaknál viszont néha meghülyül az elektronika. Ha hihetek az idős Usernek. (egy nyugdíjasé lett) Nem mindig bírta kikapcsolni. Szegény volt úgy hogy el kellett hogy dugja és betakarta, hogy tudjon tőle aludni.
Ezek után még egy blitzwolf f4-et próbálnék ki. De ha az se jön be megyek a jól bevált sdy vonalra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 7 41mm
- Eladó 26 db Apple Watch óraszíj (45 mm-hez, kifogástalan állapotban)
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V11 - i5-12400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V10 - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V54 - RYZEN 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest