- Google Pixel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Nekem is felmerült talán le sincs gyártva. Azt tudom németek már meg kapták stb. Én is úgy gondolom valami nagy dolog van a háttérben eltűnt az Uboom X készlet. Mert Oluv se lett a háttérbe csak amit az Earfun mond neki.
Sajnos én is úgy gondolom hogy ebből nem lesz térnek közel jövőbe. Esetleg valami gyártási hiba miatt hívtak vissza készletet? Vagy valami nagy vezér utólag meg gondolta magát hogy az Early Bird ár még is csak túl kevés.Én is várok még 1-2 hetet de az se jó jel az Earfun türelem helyet vissza utalja a pénzt ami azt takarja ők is tudják ebből nem lesz hangszóró közel jövőbe.
Ez a indulás elég gyenge lett persze a német szállítások. A Dominik videós lengyel és ő is meg kapta már. Esetleg lehet régió alapján nézzik ki kapjon és ki nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xbox Classic / Xbox 360
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Bevásárol helyetted a ChatGPT
- Autós kamerák
- DUNE médialejátszók topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest