Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Nekem is felmerült talán le sincs gyártva. Azt tudom németek már meg kapták stb. Én is úgy gondolom valami nagy dolog van a háttérben eltűnt az Uboom X készlet. Mert Oluv se lett a háttérbe csak amit az Earfun mond neki.
Sajnos én is úgy gondolom hogy ebből nem lesz térnek közel jövőbe. Esetleg valami gyártási hiba miatt hívtak vissza készletet? Vagy valami nagy vezér utólag meg gondolta magát hogy az Early Bird ár még is csak túl kevés.
Én is várok még 1-2 hetet de az se jó jel az Earfun türelem helyet vissza utalja a pénzt ami azt takarja ők is tudják ebből nem lesz hangszóró közel jövőbe.
Ez a indulás elég gyenge lett persze a német szállítások. A Dominik videós lengyel és ő is meg kapta már. Esetleg lehet régió alapján nézzik ki kapjon és ki nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Direct One (műholdas és online TV)
- LEGO klub
- Synology NAS
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi