- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- Minden idők legjobb cicafotóival készül a Xiaomi 17 Ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
SSlyTR
üzenetére
3 éve vásároltam már Earfun terméket és akkor is írta eu raktárból jött.
W-King például oldala írja Only amerika a kereskedelem így ők nem is engednek más címet be írni csak amerikait.
Általában ilyen cégek köteleségük feltüntetni ha egy termék vám+áfa köteles.Írtam talán a Earfun is úgy csinálja, jön egy konténer hajó. Egybe csak Earfun termékek, aztán mivel ők bejegyzet válalkozás euba valahogy tejelnek adót a termékek után.
De mivel egyszer ők már fizettek mondjuk német áfát egy külföldi helyen ezért mégegyszer magyarországon nem kell nekik.
Ami euból jön arra nem kell áfát, ha kinából jön közvetlen gyártól (Légi posta és társai)
Úgy viszont egyből fenmarad a vámon.
Mivel a cégek nem akarnak vásárlot veszíteni, így egyre több cég használja a Earfun modeljét.
Most amúgy is van egy fajta válság, az eu mikor szigorított a kínai cégeknek muszáj volt versenybe maradni. Így aztán jön az Eu raktár, amazon és társai.
Nekem a amazon.de oldalról a Dockin szó szerint angliából jött emlékeim szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Playseat Evolution Pro - Red Bull Racing ESPORTS kiadás - akár karácsonyra!
- ADATA AX5U6000C3016G-DTLABRWH 32GB KIT 6000MHz
- G-SKILL F5-6000J3040G32GX2-TZ5RW 64GB KIT 6000MHz (Egyszer beüzemelt)
- Nintendo Switch 2 Mario Kart Edition (Bontatlan)
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest