Hirdetés
- iPhone topik
- Kempinglámpa helyett kürt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
Új hozzászólás Aktív témák
-
playa
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja megérkezett a Blitzwolf F4 amazonról, gondoltam megosztom a tapasztalataimat róla
Elég jól össze van rakva, masszív, nem zörög, a tetején a gombok kicsit mozognak. Az akksija valóban 4000 mAh, a kis könyve is azt írja. Eddig még nem próbáltam ki meddig bírja egy töltéssel, de eddig kb. 7 órát ment és még nem jelzett hogy merül.
Nagyon kellemesen szól, meglepően jó a hangzása. Nekem talán a mély kevesebbnek tűnik, mint ahogy azt a tesztekben leírták ill. hallottam, néhány zenénél olyan kopogósnak is tűnik (de lehet csak nekem kevés). Eddig egy JLB charge 2-vel tudtam összehasonlítani, ott több a mély, de magas hangok nem szólnak annyira szépen. Csatlakozással nincs gond, a párosított eszközökhöz egyből csatlakozik bekapcsolás után.
Ami picit zavaró, hogy halkan sistereg, ha nem szól rajta semmi, közelről lehet hallani. Az is lehet, hogy valami zavarja, nem tudom.
Nem bántam meg, engem meggyőzőtt, 60 euróért szerintem jó vétel, ár-érték arányban főleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Disney+
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Battlefield 6
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Kempinglámpa helyett kürt
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Latitude 9430 2-in-1 27% 14" QHD+ IPS érintő i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple Watch Series SE3 Alu 40/44 mm GPS/Cell - bontatlan - 1 év Apple garancia
- Apple Watch Series 11 Titán 42/46 mm Sport/Milanaise- bontatlan - 1 év Apple garancia
- ZBook Firefly 14 G10 14" QHD+ IPS i7-1370P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5420 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- HP 840 G8 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134 64Gb
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest