- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeadR
tag
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy elérkezett az idő, hogy beszerezzek egy új "mindenes" hangszórót.
Kültéren és beltéren is szeretném használni, elfogadható legyen a hangzása mindenféle felhasználásnál, nem kell audiophile de normálisan hallgatható legyen. Legyen elég hangereje kültérre, jó basszus, de még legyen éppen elég hordozható.
Ez nagyjából azt jelenti, hogy a 1.5-3KG / 50-80W kategóriában nézelődnék.
Árkategória: kb. 25-35.Elsősorban amik felmerültek mint lehetőség:
- Tronsmart Bang és Bang mini (Nem hallgattam élőben, de tesztek alapján nem győzött még meg, hogy elfogadható a hangzás. Illetve nem tudom, hogy melyiket érdemes vinni a 2 közül)
- BlitzWolf BW-WA3 (Nagyon a mérethatár alja)
- Soundcore Motion Boom (Mérethatár alja, külföldi rendelés)
- Sencor SSS 6800
- Akai ABTS-70Az egyszerűség kedvéért a Bang Mini a legszimpatikusabb, de nyilván fontosabb a jobb hangzás és a jó mélyek, így bármilyen ajánlást szívesen veszek.
A Motion Boom-ról jókat olvastam, de kicsit félek, hogy túl kicsi lenne, itthon nem elérhető így macerásabb mert várni kell rá egy hetet és nehezebb visszaküldeni is, ha esetleg kellene.Néhány saját, hosszútávú tapasztalat hordozható hangszórókkal, hogy legyen mihez viszonyítani:
- Tronsmart Element Mega (Még nem a soundpulse, hanem az első kiadás. Szerintem nagyon jó hangzás, de nyilván a helyén kezelve. Kicsit kevés mély, nekem már túl kicsi)
- Tronsmart T6 Max (Még nem a soundpulse, hanem az első kiadás. Sajnos doboz hangzás, komoly mélyek, méretéhez képest én nagyobb hangerőt vártam, de elfogadható)
- JBL Charge 3 (Element Mega-hoz képest több mély, hasonlóan jó hangzás, nekem már túl kicsi)A 0.6-1kg-os kategória nekem már kicsi, a T6 Max pedig nagyon dobozos, és lehetne kicsit hangosabb.
Ezek fejében mi lenne a legjobb választás? Ha van amelyik szebben és hangosabban szól, de hasonló mélyekkel mint a T6Max, akkor én azzal már elégedett vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Részesedést szerezhet az AMD-ben az OpenAI
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen házat vegyek?
- Gaming notebook topik
- Jövedelem
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- HP 65W töltő eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest