Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mondjuk engem se az LDAC, se az AptX nem érint, almás telefonról szól a zene.
Szerintem az ilyen outdoor/hátizsákban cipelős használatra tervezett nem high-end cuccoknál a felhasználók javát pont nem érdekli pl az AptX HD által nyújtott részletes és tiszta hang, le van rakva a konyhában főzésnél, bográcsozásnál, baráti piálásnál, medence/tópart mellé aztán mehet a háttérzene másodlagos fontossággal, vagy illumunált állapotban a “buli” ahol meg aztán pont le van ejte a kristálytiszta nagyfelbontású hang.
Csak hangos legyen és szóljon aránylag jól.Persze ez az én személyes véleményem, ér nem egyetérteni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest