Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabsz13
aktív tag
sziasztok!
témában kezdőként szeretnék egy lehet hogy egészen gyík kérdést feltenni: nappalimba tervezek valami olyan hang cuccot, ahol egy erősítőre lenne kötve egy bluetooth receiver (hogy csatlakozni tudjak rá telefonnal, tablettel stb., de ezen kívül az erősítőre kábelesen is lenne más eszköz csatlakoztatva, mint pl. tv, médialejátszó, set-top-box) és ha jól értettem ezeknek a működését, az erősítő kimenetére pedig egy bluetooth adót kellene tegyek, hogy az erősítő jelét bluetooth hangszóróra tudjam továbbítani (ha jól értettem olyan eszköz, ami egyszerre receiver és jeltovábbító, nem létezik - ha tévedek, javítsatok ki pls!!!).
ez egész alapja azonban - ha megoldható egyáltalán az, amit én kitaláltam - 4-5 jó kis bluetooth hangszóró lenne, amit elhelyeznék a nappaliban.
ehhez lenne az első és legfontosabb kérdés, hogy megoldható-e az hogy egy jelet több ilyen hangszóró is vegyen és együtt jól szóljanak (ne legyen mondjuk késés az egyik és a másik hangja között).ez alapján milyen hangszórók között keressek (nem kell high-end, egy jó ár-érték arányt keresek) és amúgy kb. 25 m2-t kellene besugározni, szóval ehhez elég teljesítményt keresek - az is lehet hogy 2 db erősebb hangszóró is elég lenne...
szóval nagyon az elején vagyok ennek, most még csak elképzeléseim vannak és most kezdem csak összeszedni az infókat, amik alapján majd gondolom alakulni fog, hogy mit lehet és mit nem.
a lényeg: ehhez az elképzeléshez, milyen hangszórókat ajánlanátok? ha esetleg a receiver témában is tudnátok tanácsot adni, azért még extra külön köszönet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- LEGO klub
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 4 Nike 44mm Teljes doboz, sok tartozék, 100% akku
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- IDE HDD-k vegyesen nagy mennyiségben 32db egyben
- Eladó gamer / workstation PC + monitor garanciás, dobozos alkatrészekkel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest