- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
válasz
csabsz13 #1591 üzenetére
Nem akarok bele szólni, mert abszolute a Te dolgod, de én csak akkor gondolkodnék akkus cuccban, ha változtatgatni akarnám a helyét.
Viszont ha fix helyen van, akkor szerintem az akkumulátorok miatt csak felesleges macera van vele.
De még egyszer hangsúlyozom, hogy csak Te tudhatod pontosan, hogy valójában mit is szeretnél. -
glaci
őstag
válasz
csabsz13 #1584 üzenetére
Egy biztos, ha ezt az elgondolást követed, akkor a hagyományos értelemben vett "erősítő" nem kell neked, hiszen nem kötsz rá kábellel hangszórót, így felesleges lenne.
Helyette inkább egy olyasmin kellene elgondolkodnod, mint pl. a Creative DDTS-100 (én is ilyet használok, csak én PC -s (Creative) 5.1 -es hangszórókat kötöttem rá). Az ilyen cuccoknak vannak digitális és analóg bemenetei és analóg kimenete (ami neked kell), némelyiknek még digitális is.
Hangszórónak pedig akkor olyat választanék a helyedben, ami nem akkuról, hanem hálózatról üzemel.Persze mindezt csak a Te elgondolásod alapján. Én is tervezek ugyan ilyen / hasonló BT cuccokat (receiver és transmitter) venni, de csak az oda - vissza átjárhatoság miatt, egyébként biztos, hogy a lakásban levő drótos hangrendszert nem fogom megszüntetni, ha már meglesz. A BT csak mint az alap rendszer kiegészítője fog működni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest