Új hozzászólás Aktív témák
-
hcol7
senior tag
egyebkent szivesen kiprobalnek egy fel par mono devialet phantomot, de meg nem vagyok abban az eletszakaszban, pontosabban eljutottam addig, hogy lecsereltem a pb310 et egy soundboks 3ra, es a motion boom melle vett motion boom plust odaadtam a draga kedvesemnek, hogy lehessen helyette egy boombox3om. viszont ezota sztereo hifi vonalon kezdtem el kielni ugyanezt a vegtelensegig nyulo eszkoz vagyakozast, aminek az utso emlitendo merfoldkove az volt, amikor odaadtam az asszonynak az(amugy brutal) jbl 800 as 5.1 es atmos soundbart fel evesen, mert zavart a nappaliban a hangzas, es akartam, hogy ottmaradhasson a 2.0 paros KEF Q300, 2.1 re tamogatva egy fasza 200w gyari adat koruli magnat subbal. pedig kurvara nem nezek kepernyot, zenet viszont szeretek hallgatni, igy az emlitett sztereo+sub setup melle odakerulte egy KEF R300 paros(meylnyomo nelkul).
ezzel rohadjakmeg(bocs), nem magamat tolom, meg az epp aktualis eszlozfuggosegeket/vagyakozasokat, hanem megprobalom rairanyitani a reflektort a tenyre, hogy akar a leheto legjobb dolog is legkesobb amikor birtokba kerul, nem elegsegesse valik. ez nem gond,.mert ez mozgatja az emberiseget, civilizaciot, fejlodest, csak nem art tisztaban lenni vele.
roviden: szerintem zsirkiraly a 710pb, ha meg nem, csereld le 1000re. aztan welcome onnantol a hifi vilagban
udvozletem
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest