- Apple iPhone 17 - alap
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
4264adam #14470 üzenetére
Életemben nem hallottam még ilyen JBL Go hangszórót (talán az 1-est, de nem ilyen "tesztelői szemmel"), de hallottam pár kicsi ill. kisebb speaker-t, így én már nagyjából be tudom lőni, hogy milyen méret alá nem akarok menni (mert az nekem nem lesz jó).
A Xiaomi és a Go hangszórójának összemérése azért nem fel, mert nagyon más kategória a kettő. Aki Go-t keres, az szeretne egy tényleg kicsi, és akár - szó szerint - zsebre vágható hangszórót. Ebben a méretben pedig - legyünk őszinték - már komoly kihívás vm. "zenei minőséget" összehozni. Az biztos, ha én egyik reggel mégis úgy ébrednék, hogy nekem ilyen kell, akkor én a Tribit StormBox Micro 2-re mennék rá. Igaz, az már 60$, de hát itt jön be az, amit mondtam: legyen kicsi, olcsó, és szóljon jó. A három nem igazán fog egyszerre teljesülni...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- TP-LINK routerek
- Napelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Teljesen új Samsung S21 FE 5G DS 5G 6/128GB Graphite eladó (bontatlan)
- Teljesen új Honor 90 5G DS 5G 8/256GB Emerald Green eladó (bontatlan)
- Nintendo Switch 2 újszerű állapotban
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 3070 Ti 8Gb/2x8Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NVME SSD/2-3Év gari
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest