Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
stellaz
üzenetére
" ... aki esetleg végigjárta ezt a kérdéskört ... "
Ez elég szubjektív. Mármint, hogy kinek mi az, ami már jó.
Nálam a minimum (ennél kisebb hangszórót nem vennék) a Tribit MaxSound Plus / Soundcore Boost "vonal". Ezzel gyakorlatilag meg is válaszoltam a kérdés, hogy én a helyedben mit vennék. Podcast-re, gyerekszobába, konyhába háttérzenélésre szvsz. tök elég, és utazáskor is magával tudja vinni az ember (nem foglal semmi helyet, nekem ezért van egy Boost a Motion+ mellet.)" ... számítógéphez is oda lehet tenni ... " - jack csatlakkozó kell? Mert akkor Tribit MaxSound Plus.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16-24GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HDTV HD010 kül/beltéri FULL HD/4K tv antenna / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest