Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple Watch
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Hát az a igazság hogy szerintem ilyen online videók alapján kár így előre leírni. Az biztos hogy lassan az enyém is megjön, és a Fine+ és Xtreme 2 ellen is helyt kell állnia. És majd a valós tapasztalatom teljesen biztosan le fogom írni. Nem fogok egyik márkát se preferálni, csak a natív teljesítményről és tudásról lesz szó.
Bár én szerintem ha Oluv és Alan is insteni a Motion Boomot, akkor tuti hogy nem lehet egy "Trash" Hangszóró. + Azért elég sok elégedett vásárló van már ahhoz hogy ez egy mellé lővés legyen.
Azért tegyük hozzá harmad árban megy mint egy Xtreme 3, és a 45E forintos ár nem reális, mert az alatt jóval olcsóbban is megkapod ezt a hangszórót.
#12483hkari
Igen, a beszámolás nem marad el. Már a Xtreme 2 tulajdonos is be van zsongva, mondtam neki uton van felém a JBL Killer megint.
Azért már az is jó teljesítmény ha az Anker a Dockin meg tudja fingatni, nyilván azért a teszt előtt csinálok egy bejáratást.
Majd írok, ha kezembe a Motion Boom. Szerintem most mindenki erre kíváncsi, kíváncsi vagyok lesz-e Tronfosztás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- OTP Bank topic
- Elektromos autók - motorok
- Milyen routert?
- Új gaming tablet érkezik a Lenovo légiójába
- Vigneau interaktív lokálblogja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest