Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Google Pixel topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
borbar
üzenetére
Én csak az összehasonlítás végett állítottam be EUR-t, amúgy forintra van állítva és forintszámláról is fizetem. De igazából ez a beállítás csak arra jó h milyen pénznemben mutassa az összeget, nem arra, hogy miben szeretnél fizetni, nem?
Ha EUR-ra állítom akkor sem vált duplán (USD->EUR->HUF), hanem akkor is csak egy váltás történne (USD->HUF), nem?
Revolut-om nincs, bár olvastam róla. Csak az elmúlt 1 évben kezdtem rendszeresebben vásárolni Aliról, de sztem csupán havi kb. 10 ezerre jönne ki az átlag.Nah, viszont ha jól látom, perpill nincs már Alin a Boom-ból...
Láttam, h az Amazon.de-n bevitték 70 alá, de úgy látom nem tudnak olyan kedvezményt adni ott, h végül a VAT + posta miatt ne járna rosszul az ember...szóval sztem az Amazon felejtős.
Aidan85: köszi, magyar fiókkal 68.36 a minimum, ami elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Spatha X Wireless Gaming Mouse (Csak kábel) Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Glorious Gaming Model O Egerek Fehér/Fekete (Pici hiányosság) Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- (Pici hibával) ASUS ROG Keris Wireless AimPoint RGB Bolti ár:35k INGYEN FOXPOST
- Logitech G Pro mechanikus gamer billentyűzet, kék Clicky kapcsolók, RGB , igény esetén G903 egér
- Asus Zenbook 13 laptop
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha EUR-ra állítom akkor sem vált duplán (USD->EUR->HUF), hanem akkor is csak egy váltás történne (USD->HUF), nem?
Revolut-om nincs, bár olvastam róla. Csak az elmúlt 1 évben kezdtem rendszeresebben vásárolni Aliról, de sztem csupán havi kb. 10 ezerre jönne ki az átlag.
Láttam, h az Amazon.de-n bevitték 70 alá, de úgy látom nem tudnak olyan kedvezményt adni ott, h végül a VAT + posta miatt ne járna rosszul az ember...szóval sztem az Amazon felejtős.