- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
<Adamsky> #10950 üzenetére
Szeretem a mélyeket, de csak úgy, ha nem vesznek el a részletek és meg van a közép és a magas is.
Azt kell mondjam, h sztem nekem elegendő az a basszus, amit a Motion+ tud: [link] , [link] , [link] , [link]
Egyébként sztem Alan Ross az egyik legjobb szakmai tesztelő, az alábbi összehasonlítást néztem a napokban, de sztem még megfülelem 1x-2x:[link]
A másik kedvencem Antwan Richardson, ő is letette a haját: [link] és [link]Nem vagyok egy audiophile, inkább laikus, csak szeretem a kiegyensúlyozott hangzást (amellett, hogy azért bejönnek a fejtépő, gyomorszaggató basszusok is
), persze tisztában kell lenni ezen hangfalak korlátaival. Nyilván kísérletezgetni lenne jó az EQ-val mindkét cuccnál: a Boomnál az "A" formájú EQ lehet, h kiemeli a közepeket, de a többi rovására, ugyanúgy a Motion+-t is biztos lehet úgy hangolni, h brutálisabbá tegye a basszust. Ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy mindkettő 30 W-os, kültéren mindkettőnek meg vannak a korlátai, hiába hirdetik a Bomo-ot "outdoor speaker"-nek és persze távolságfüggő is a dolog.
Valóban, a zene sem mindegy, a nickemből kifolyólag nálam a Depeche Mode a number one
, szorosan követi a U2, Paradise Lost, Vad Fruttik, FreshFabrik, Black Nail Cabaret, NIne Inch Nails, Massive Attack, Rammstein, Queens Of The Stone Age, Editors, Snow Patrol, Keane, Recoil, Nitzer Ebb, Faith No More, Placebo, INXS, Queen, The Beatles, Nephew, na nem sorolom tovább... Szóval főleg az elektronikával tűzdelt alter (+ egy kis elektronikus zúza, esetleg jófajta rock). Semmi tuccoskodás, dj-skedés.
kmarci25: mekkora király vagy!Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest