Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Szeretem a mélyeket, de csak úgy, ha nem vesznek el a részletek és meg van a közép és a magas is.
Azt kell mondjam, h sztem nekem elegendő az a basszus, amit a Motion+ tud: [link] , [link] , [link] , [link] 
Egyébként sztem Alan Ross az egyik legjobb szakmai tesztelő, az alábbi összehasonlítást néztem a napokban, de sztem még megfülelem 1x-2x:
[link]
A másik kedvencem Antwan Richardson, ő is letette a haját: [link] és [link]
Nem vagyok egy audiophile, inkább laikus, csak szeretem a kiegyensúlyozott hangzást (amellett, hogy azért bejönnek a fejtépő, gyomorszaggató basszusok is
), persze tisztában kell lenni ezen hangfalak korlátaival. Nyilván kísérletezgetni lenne jó az EQ-val mindkét cuccnál: a Boomnál az "A" formájú EQ lehet, h kiemeli a közepeket, de a többi rovására, ugyanúgy a Motion+-t is biztos lehet úgy hangolni, h brutálisabbá tegye a basszust. Ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy mindkettő 30 W-os, kültéren mindkettőnek meg vannak a korlátai, hiába hirdetik a Bomo-ot "outdoor speaker"-nek és persze távolságfüggő is a dolog.Valóban, a zene sem mindegy, a nickemből kifolyólag nálam a Depeche Mode a number one
, szorosan követi a U2, Paradise Lost, Vad Fruttik, FreshFabrik, Black Nail Cabaret, NIne Inch Nails, Massive Attack, Rammstein, Queens Of The Stone Age, Editors, Snow Patrol, Keane, Recoil, Nitzer Ebb, Faith No More, Placebo, INXS, Queen, The Beatles, Nephew, na nem sorolom tovább... Szóval főleg az elektronikával tűzdelt alter (+ egy kis elektronikus zúza, esetleg jófajta rock). Semmi tuccoskodás, dj-skedés.
kmarci25: mekkora király vagy!
Köszi! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Azt kell mondjam, h sztem nekem elegendő az a basszus, amit a Motion+ tud: 

), persze tisztában kell lenni ezen hangfalak korlátaival. Nyilván kísérletezgetni lenne jó az EQ-val mindkét cuccnál: a Boomnál az "A" formájú EQ lehet, h kiemeli a közepeket, de a többi rovására, ugyanúgy a Motion+-t is biztos lehet úgy hangolni, h brutálisabbá tegye a basszust. Ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy mindkettő 30 W-os, kültéren mindkettőnek meg vannak a korlátai, hiába hirdetik a Bomo-ot "outdoor speaker"-nek és persze távolságfüggő is a dolog.
Köszi!