- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Íme az új Android Auto!
- KUGOO S1 Pro elektromos roller teszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Earfun Air Pro 3 - te is, fiam, Bluetooth?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
- pin kódosság: pc-n a driver felrakás után van bt eszközkeresési lehetőség.pl. én most megkeresem a d750i-met a pc-vel,majd van olyan,hogy párosítás,itt lehet megadni azt,hogy legyen pin - ha igen,mi is - vagy ne legyen.ha igen-t böx,akkor pl. beírod,hogy ''123'',majd párosítás.ilyenkor a telón megjelenik,hogy a pc csatlakozni akar,ha igent böx,akkor a telón is meg kell ugyanatz a pin-t - itt ''123'' adni.
-pc távvezérlés: bt képes telefonnal tudod irányítani a pc-de.pl. desktop,mediaplayer,winamp,acrobat reader.de készíthetsz te is saját profilokat.
- widcomm + bluesoil 1xre.sztem nem,vagy az egyik,vagy a másik,attól függően,hogy a dongle milyen sw-t használ.
-hosszabbító? hát passz,nem lehet akkora tétel Ft-ban,mezei usb hosszabító is megteszi
- 1.1 vs 2.0-t passzolom.szvsz jelentős sebességkülönbség van a 2.0 javára,pl. sztereó headset-eknél azért elég jó sávszél kell a jel átviteléhez.bevallom,ebbe még nem rágtam magam bele.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Manli RTX 3070 8GB LHR / Csavarmatricás / Beszámítás OK! / Akciós ár!
- Apple Watch 4 44mm szürke színben. 74% akkumulátor.
- Canon EF-S 24mm f/2.8 STM objektív
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Canon 60D fényképezőgép + 50mm objektív + 16GB memóriakártya
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest