Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One UI zápor esett a hétvégén
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
A héten vettem egy Plantronics M70-et.
Feltöltés után a specifikáció által is jelzett 11 óra beszélgetési időt becsli.
Egy nap után azonban per pillanat 8 óra 33 percet ír úgy, hogy közben még egy órát sem beszéltem rajta.
Így nemigen hozza a 16 napos standby és a 11 órás beszélgetési időt.
Szerintetek erre érvényesíthető garancia? -
Tompie
őstag
Hali!
Van egy Plantronics M70 headsetem. A gondom a következő, eddig hibátlanul működött, egy jó darabig nem használtam, de nem a kocsiban tároltam hanem itthon volt. Feltöltöttem az akksit rendesen. Most akartam használni és nem csatlakozik a telefonomhoz, egyikhez sem.
Ilyenkor mi baja lehet? Szerviz? (ha ezeket egyáltalán lehet szervizelni)
Köszönöm -
hzsolee
őstag
válasz
Ladislawus #743 üzenetére
Akkor küldi át az akkuinfót....
-
Ladislawus
csendes tag
Az vajon miért lehet, hogy időnként pattogó hangot lehet hallani hívás közben, recsegés félét... :-/
Plantronics m70 -
air
nagyúr
válasz
Ladislawus #740 üzenetére
Akkor az biztosan a gyártó (Xiaomi) által módosított Bluetooth eszközkezelő rész lesz.
Jó lenne "kilopni" belőle. -
air
nagyúr
válasz
Ladislawus #738 üzenetére
Az értesítésen nyomj hosszan, és "Alkalmazás infó" vagy i-betűs ikon a jobb oldalon. Ez elvileg megmutatja, hogy ez melyik alkalmazás értesítése.
-
air
nagyúr
válasz
Ladislawus #736 üzenetére
Illetve kell külön app hozzá, csak nálad már (talán gyárilag) telepítve van, nem?
Ezt alapból nem tudja a rendszer. -
Ladislawus
csendes tag
Sziasztok!
Ismét vettem egy Plantronics M70-et,( az előző leppatant a fülemből sapka levételkor és elhagytam :-P )
Azóta más a telefonom, egy xiaomi redmi note 2 és meglepődve láttam, hogy kijelzi a headset akkumulátor töltöttségét egy kis ikonban, nem is kell külön app hozzá LOL
Gondoltam leírom hogy ilyen is van. -
psg5
veterán
Sziasztok!
Olyan Bluetoth eszközt keresek ami kihangosítja a telefont, de nem headset és könnyen lehet kezelni, valamint felerősíteni az autóban műszerfalra vagy valahova.
Valami ilyesmit, de nem tudom melyik a jó minőség.
-
DJosef
őstag
Udv Urak!
Ha hasznal valaki Plantronics M55 vagy barmilyen mas bluetooth headset-et azokhoz lenne egy kerdesem.
Tegnap eszrevettem az ertesitesi savban a bluetooth ikon mellett, hogy mutatja a headset toltottseget is egy akkumulator ikonnal.
Viszont se azt nem tudom, hogy jott elo, sem pedig azt ,hogy azota ,hogy tunt el.
Otlet?Egy Huawei P8-al használom egyébként.
Előre is köszönöm!
-
lindermen
senior tag
Sziasztok!
Akinek van tapasztalata, melyik márkát ajánljátok? Jabra vagy Plantronics? Utóbbival kellemes tapasztalataim vannak, de ha általánosan azt mondjátok a Jabra jobb, akkor elgondolgoznék. Nyilván az sem mindegy melyik típusokat állítjuk szembe. Egy középkategóriást típust néznénk, Jabra-ból a Storm, Plantronicsból az explorer 500-at néztem.
Előre is köszönöm!
-
air
nagyúr
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Új headsetek tervezek venni, max. 6-7eFt körül.
Az edigitalnál 3 típus jöhet szóba:
Sony MBH20
Samsung EO-MG920
Plantronics Explorer 50
Tudnátok segíteni a választásban? Esetleg máshol, valami más terméket ajánlani ebben a szegmensben?
Előre is köszönöm. -
hzsolee
őstag
Ha neked is ez a problémád, és látom nálad egyértelműen kiderült, hogy a headsettel van a gáz, nincs más választás: vissza az üzletbe (szervizbe).
A topikban visszaolvasva választottam a Plantronics márkát, de nekem explorer10 van. Ezek szerint azért ennél is vannak érdekességek. Én DoogeeX5pro-val használom, de más telefonnal (okos és "buta") sem volt csatlakozási problémám (Sőt próbáltam 2 telefonnal is a multipointot amit elvileg nem is tud, pedig de...Egyedül az szomorított el, hogy nem viszi át a csengőhangot.
-
sumsang
aktív tag
Több mobilon 3 db + 2 laptopra (acer, lenovo) még be sem regisztrál, pedig itt mindegyik mobil fel van tüntetve, hogy működnie kellene velük.
Úgy gondolom vissza viszem az üzletbe. Látom korábban másnak is volt ilyen csatlakozási problémája.
Valami más, hasonló paraméterekkel rendelkezőt ha tud valaki, nem baj az sem ha kínai. Ennél gagyibb sztem az se lehet, esetleg ehhez képest féláron meg lehet kapni. -
denis.p
tag
Jogos a felvetésed, hogy kapcsolódási probléma lehet vele, ugyanis a kezemben tartom a telefont, a távolság a headsettől kb. 30-40 cm és a nő állandóan mondja hogy van/nincs kapcsolat. Viszont ha hívom a telefont, akkor rendesen jelez a headset is és telefonálás és zenehallgatás közben egyszer sem szakad meg a kapcsolat.
-
hzsolee
őstag
Szerintem nem a nőt kell elhallgatattni, hanem megoldani a kapcsolódási hibát. Várhatod a bejövő hívást, ha nincs kapcsolat. Hol tartod közben a telefont? Nincs nagyon leárnyékolva? Más telefonnal is ezt csinálja? Nekem ha tankolok és kinnhagyom a kocsiban a telefont akkor sem szakad meg. (Plantronics exp. 10)
-
denis.p
tag
Plantronics M70 tulajoktól szeretném megkérdezni, hogy csatlakoztatva a van a mobilhoz (nincs bekapcsolva zene, semmi hangátvitel nincs) , a női hang 15-20 mp-ként mondja, hogy van kapcsolat, nincs kapcsolat. Ez normális dolog? A mobilnál figyeltem a bluetooth kapcsolat menüben ott is ugyanilyen időközönként ugrál ki/be a kapcsolódás.
Azért kérdezem, mert amikor melózok, mindkét kezem elég koszos és nem szeretnék úgy a telefonhoz nyúlkálni (és nem hallgatok mondjuk zenét, csak készenléti állapotban szeretném tartani, telefonhívásra várva. De így nagyon idegesítő, ha percenkét kb 4x hallgatni a női géphangot, hogy van kapcsolat, nincs kapcsolat. Nem lehetne ezt a nőt valahogy elhallgattatni, de persze, ha bejövő hívásom van azt viszont jelezze? -
dorika87
őstag
Édesapám kinézte magának a Jabra bt2046-ot. Főként vezetés közben használná. Ajánlott ez a headset vagy 4-5 ezerért van jobb választás?
-
tillatrilla
senior tag
válasz
garcia66 #716 üzenetére
Nekem is piszkálta az agyamat ez az automata híváskezelés,és addig keresgettem a play áruházban,míg megtaláltam a tökéletes,és egyszerű appot Androidos telefonhoz. Egyaránt kezeli a vezetékes,és a BT headsetet is. A neve: Handsfree. Fekete kocka,és benne egy kék bt füles körvonala az ikonja. Próbáld ki,nekem működik.
-
kavics21
újonc
-
tillatrilla
senior tag
-
garcia66
tag
Sziasztok!
Két bluetooth headset-et nézegetek, a BLUEDIO F3-t és a JABRA BT2045-t. Bukósisak alá szeretném (az más kérdés, hogy kényesen befér-e) ezért valami olyan kellene, ami automatikusan felvenné a hívásokat, mivel nem tudok gombokat nyomogatni motorozás közben. Ezek az eszközök tudják ezt? vagy esetleg tudtok ajánlani valamit 5k-ig?
A választ előre is köszönöm.
Üdv. -
törölt tag
-
Gaba#10
csendes tag
Valakinek van ilyenje, vagy találkozott már ilyennel?
http://www.bee-wi.com/bluetooth-stereo-headphones-bbh300-a1-beewi,us,4,BBH300-A1.cfm
Most kaptam egy ilyet, de nem lehet bekapcsolni, így nem lehet a legfontosabb funkcióját kihasználni. És nem tudom mivel lehet a gond. Jack dugóval csatlakoztatva működik minden eszközzel, azonban tölteni nem tölt. Legalábbis azt jelzi, hogy tölt (próbáltam már a saját töltőjével is közvetlenül hálózatról, illetve más csatlakozókkal is laptopról, a dokkolójáról is, meg mindenhogyan, ahogy el lehet képzelni), de aztán nem tudom bekapcsolni.
A kibontáskor be tudtam kapcsolni egy percre talán, fel is ismerte a laptop bluetooth eszközként, de aztán gondolom lemerült, és azóta (2 nap) semmit nem tudok csinálni vele, pedig már tényleg mindent kipróbáltam.Valakinek valami ötlet?
-
törölt tag
válasz
tillatrilla #708 üzenetére
Én végül nem vettem meg, mert beforgattak azzal, hogy az Alin félárban van...
Meg nem volt senkinek tapasztalata ezzel...
-
tillatrilla
senior tag
válasz
#33253120 #663 üzenetére
Szia!!
Pont találtam olyan BT fülest,ebay-en,mint amilyet ajándékba adnak. [link]Kérdés tőled,vagy bárkitől,akinek ilyen van,és használja... Milyen a viselete,hogy szól? Elsősorban a lányomnak szeretnék ilyet,vagy hasonlót,hogy ha játszik a telón,ne gabalyodjon bele a vezetékbe,meg persze ne zavarja a játék hangja a család többi tagját.
-
air
nagyúr
Sziasztok!
Tudtok ajánlani valami jó minőségű, de olcsó headsetet ebay-ről vagy Banggoodról, esetleg Gearbestről?
Max. 2,5-3 ezerért.
Köszi. -
javorb
csendes tag
Hello!
A következő problémám adódott:
Adott egy Isy IBH-2000 bluetooth fejhallgató és egy Speedlink SL-7409-BK USB-s bt adapter számítógéphez csatlakoztatva. Ha ebben a felállásban akarom használni a fejhallgatót, pl játékra, videózásra, akkor szaggat, késik a kép és a hang. Ha mobiltelefonhoz csatlakoztatom a fejest (az adapter nélkül, nyilván), akkor minden tökéletesen megy, simán tudok Youtube-on videót nézni. Mi lehet az oka, hogy PC-n adapterrel nem akar rendesen működni?
-
hzsolee
őstag
válasz
ottobacsi #702 üzenetére
Köszönöm, hát ez szomorú. Kipróbáltam sms-el, valóban a beállított hang átjön. A navi hangja rendben, a rádió is szól. Mindegy, a telefon úgyis a zsebemben van, hallom ki hív. Azért kíváncsiságból megpróbálom más nem androidos telefonokkal is. (meg a multiportot is) Még a hangtárcsázással küzdök, de azt hiszem a telefonom ezt nem tudja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Facebook és Messenger
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- One UI zápor esett a hétvégén
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest