- Android szakmai topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Érdekesek ezek a koncepció különbségek, nekem főleg mp3-ra kellene, jellemzően sd kártyáról, de miért ne telefonról, másodsorban ha telón nézek filmet, utána jön a telefonhívás, a rádió meg olyan, hogy ha jó akkor hallgatom, ha rossz akkor meg meg mp3....
Megtennéd nekem, hogy leteszteled pár kedvenc zenéddel sd kártyáról?A villogás meg megöl amúgy kb a Samsung BH270 óta. Volt már azóta Lazer MA-826 meg mindenféle cucc, de erre kifejezetten kíváncsi vagyok. Legfeljebb ha van rá olyan rom kiöljük a fényt belőle, ha nincs, akkor meg kiforrasztom a ledeket.
-
sumsang
aktív tag
Több mobilon 3 db + 2 laptopra (acer, lenovo) még be sem regisztrál, pedig itt mindegyik mobil fel van tüntetve, hogy működnie kellene velük.
Úgy gondolom vissza viszem az üzletbe. Látom korábban másnak is volt ilyen csatlakozási problémája.
Valami más, hasonló paraméterekkel rendelkezőt ha tud valaki, nem baj az sem ha kínai. Ennél gagyibb sztem az se lehet, esetleg ehhez képest féláron meg lehet kapni. -
denis.p
tag
Jogos a felvetésed, hogy kapcsolódási probléma lehet vele, ugyanis a kezemben tartom a telefont, a távolság a headsettől kb. 30-40 cm és a nő állandóan mondja hogy van/nincs kapcsolat. Viszont ha hívom a telefont, akkor rendesen jelez a headset is és telefonálás és zenehallgatás közben egyszer sem szakad meg a kapcsolat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest