Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavics21
újonc
-
kavics21
újonc
Helyzetek vannak! A Plantronics szerint a Nokia cseszett el valami sztereo bluetooth profilt és azért zavarodnak meg a telefonjaim (nem tudom, másik multipoint headsettel ilyen bajom nem volt) a Nokia szerint meg lehet, hogy konkrétan annak a fülesnek van baja amit kaptam... Én ezt már nem bírom
-
kavics21
újonc
Na közben én cseréltem a Jabrat egy Plantronics M55-re mert egyszerűen nem bírta a fülem, az M55 meg teljesen jól elvan benne, nem akar kiesni. De! Elméletben mindkét telefonom csatlakozott a headsethez és mégsem úgy működnek a dolgok ahogy kéne. Nem hajlandó mindkét készülék belecsörögni a fülesbe
Se kimenőnél, se bejövőnél. Ilyenkor mi van? Gyári hibás lehet a cucc, vagy csak valami beállítás? Nem akarom megint visszaküldeni, mert már hülyének néznek
-
kavics21
újonc
Sziasztok!
Több dolog is érdekelne, amik megoldására nem jöttem rá.
Van egy Jabra EasyVoice headsetem. 2 Lumiaval használom. Azt szeretném megbügykölni, hogy a fülemben a telefonok saját csengőhangja szóljon, illetve, hogy kimondja a hívó nevét. Hangtárcsázás szintén para, mert a 2 telefonkönyvem ugyanaz az outlook fióknak köszönhetően, szóval az szerintem kivitelezhetetlen.
A másik, hogy laptopos Skype-olásnál is szeretném ha működne a dolog.
Előre is köszi ha valakinek van ezekre tippje!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Tőzsde és gazdaság
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- További aktív témák...
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest