- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totek
csendes tag
Megoldás az egyik kérdésemre:
Megtaláltam azokat a hangállományokat amelyek üvöltik angolul ezt az sebességmérő kamera előtted szöveget.
1, Letöltöd innen az eszköz driver-ét: http://bluepanther.eu/
2, Ha még nincs a gépeden ActiveSync, akkor azt is letöltöd
3, MiniUSB-s kábellel összekötöd a géppel. Összepárosítás után ha tallózol a PNA-n, akkor
- A belépéskor hallható hang itt van:
\ResidentFlash\mobilenavigator
- A sebességmérő kamerára figyelmeztető hangok pedig itt:
\ResidentFlash\ElecDogA többi hang valószínűleg itt található:
\Windows[ Szerkesztve ]
¤¤¤ Eladó az egész világ! ¤¤¤
Nekem az lenne a problémám,hogy kitörőltem és még is csak kéne!! Ha valaki el tudná küldeni mailban azt megköszönném!!!! totekom@gmail.com
-
Soma01
veterán
Szerintem ha kell GPS is akkor ez a kb. 30k elég jó ár érte.
Nekem még nincs ilyen de szeretnék venni egyet. Ezen e BP-n és a Wayteq n710 közt filózok. A Wayteq n710 procija nagyobb elvileg és maga a készülék is vékonyabb.
Domborzattal és 3D-vel nem lassul be (nagyon) az a BP?
-
Atom Maki
tag
-
hiszteria
csendes tag
Ne szenvedj az Active Sync-el és a driverekkel, mert van jobb megoldás is!
1. Csinálj biztonsági másolatot az IGO-dról.
'Természetesen az IGO a mobilenavigator mappában van'
2. A kártya mobilenavigator mappájába másold be a következő programot és nevezd át mobilenavigator.exe-re http://www.nstsoftware.com/ceDesktop.exe
3. Kártya be a PNA-ba és indítod a navigációt.És íme egy vindows intéző, ami gyorsabb, mintha Active Sync-et használnál.
-
Ch4os
aktív tag
Megoldás az egyik kérdésemre:
Megtaláltam azokat a hangállományokat amelyek üvöltik angolul ezt az sebességmérő kamera előtted szöveget.
1, Letöltöd innen az eszköz driver-ét: http://bluepanther.eu/
2, Ha még nincs a gépeden ActiveSync, akkor azt is letöltöd
3, MiniUSB-s kábellel összekötöd a géppel. Összepárosítás után ha tallózol a PNA-n, akkor
- A belépéskor hallható hang itt van:
\ResidentFlash\mobilenavigator
- A sebességmérő kamerára figyelmeztető hangok pedig itt:
\ResidentFlash\ElecDogA többi hang valószínűleg itt található:
\Windows -
hiszteria
csendes tag
Amire újra ide kerültem, és majdnem válaszoltam neked, addigra lkét hozzászólással lejjeb látom, hogy már ki is próbáltad.
Egyébként nekem nagyon bejött a cucc. Ami az árát illeti, nekem szerencsém volt, mert 25 eFt-ért jutottam hozzá garanciával együtt. Plusz vettem egy kártyát és kész. Rengeteg skin található erre a készülékre, amelyek még fokozzák a használatot. A lényeg a felbontás, hogy 480×272-es legyen.
A topiknyitó kérdésemre nem tudjátok véletlenül a választ?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest