- Google Pixel topik
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
futar01
csendes tag
Sziasztok.
Van egy BP v350c-m és ehez kéne nekem egy rom frissítés.Az a problémám vele,hogy mikor bekapcsolás után a homokóra megjelenik,tölt egy darabig és kész.Ott megáll és nem lép be.Vagy van,hogy azt írja ki (can not find update file. Reset device try again.) Plusz leírás is kéne a frissítéshez.Emil címem: futer01@mailbox.hu
Segítségeteket előre is köszönöm! -
lazaferike
csendes tag
Sziasztok tudna valaki nekem segiteni,nem tudom felrakni a v460-ra a IGo primo 1.1-egyet?Elöre is kösz
-
PLaci58
addikt
válasz
bull84ghia #543 üzenetére
Arra a serialra jónak kell lenni a 2007.12.11-es időpontú NK.bin-nek.
-
vadászcsiga
félisten
Akinek sikerült Primot varázsolni rá segíthetne.
-
vadászcsiga
félisten
Beleolvasgattam kicsit a topikba és látom mennyi hibás BP van akkor ezek szerint nekem szerencsém van mert semmi problémám vele bebútol rendesen mindig. Tavaly Olaszországban 10 napon keresztül 35 fokban a szélvédő előtt forrósodott szegény de hibátlanul elnavigált 13 városba minket. Le is kopogom.
-
vadászcsiga
félisten
El is felejtettem hogy nyitottam ezt a topikot, most találtam rá véletlenül
Én még mindig használom ezt a gps-t, sosem hagy cserben néha a telefont is használom de hosszabb utakhoz mindig visszatérek ehhez.
-
bull84ghia
őstag
Hello
U350-re jo a v350 rom vagy teljesen különbözik a 2ő?Serial:MQN074
köszi -
PLaci58
addikt
válasz
heavytools47 #540 üzenetére
Mail címet nem írunk ki fórumokon, mert a robotok letámadhatnak
Ez az NK.bin való rá : [link]
Leírás: Az SD kártyát windows XP-vel !!! FAT32-re formázni,
A letöltött és kicsomagolt NK.bin-t a gyökérbe másolni,
készüléket töltőre dugni ,vagy teljesen feltölteni,
SD kártya bele és készüléket bekapcsolni vagy reset gomb.
A frissítés kb. 4-5 perc. A végén magától újraindul és kész. Kártya ki és lehet használni.A frissítés során elég nagy az áramfelvétel, ezért javasolt a töltő, nehogy lemerüljön, mert akkor kuka !
-
hojos
aktív tag
válasz
heavytools47 #540 üzenetére
Itt nézelődtél már ?
Regisztrálni kell. -
heavytools47
csendes tag
Szia!
segítségedet kérném... BP v350 gps nem boot-ol be : S ROM frissítés kellene sztem (száma: MQN074....-) ha meg van még tudsz nekem küldeni romot és leírást? mail : heavytools47@hotmail.com
üdv -
joededy
csendes tag
üdvözlet mindenkinek
ABPv350c PNA-n hol lehe a MenqUi.exe nevü fájl ami azUI nevü mappában lehet de azt sem találom. -
joededy
csendes tag
Szevasztok
Kb másfél hete történt,hogy a BPv350c GPS turázás közben a hibernált Navitelt akartuk életrekelteni de nem volt hajlandó.Áramtalanitás után bekapcs de csak a win-felület jelentkezik.Akkor a Romfrissitést nem szorgalmaztam mert az IGO elindul és az kellett.Azóta megtörtént a Romfrissités,utána futtatva a CopyFolder.exe de változás nincs.Csak a win felület indul az eredeti indulófelület nem.Ha lenne valakinek tapasztalata,jótanácsa jólenne mert igy a navitel nem hajlandó futni nekem pedig majdnem ez a fő funkciója. -
amstrong1986
csendes tag
válasz
cinegemadar #381 üzenetére
Szia!
Látom hogy elég régi a hozzászólás, de nekem most pont ugyan ez a problémám a B.P-ommal! Egyszerűen semmit nem csinál! Felveszi a töltést de nem lehet bekapcsolni! Esetleg meg tudnád mondani, hogy neked mi segített?
-
ado1202
csendes tag
sziasztok! segítség kellene egy BluePanther B350-B térképfrissítéséhez. elég zöldfülű vagyok.
igo megy-e reá?
-
laca96
csendes tag
Kiegészítés!
Most látom, hogy kétféle ROM is le van mentve:
1./ BPv350b mappa, benne egy NK.nb0 nevű fájl, 25 600 kB
2./ bp350b mappa, benne 3 fájl:
2413BOOT.bin 53 kB
2413NK.nb0 25 600kB
MENQICO.bin 150 kBez utóbbival próbálkoztam, a kártya gyökérbe másolva könyvtárastul.
-
laca96
csendes tag
Sziasztok!
Barátom a Bluepanther v350-es egygombos készülékét a kezembe nyomta, hogy próbáljak segíteni rajta és a masinán.( MQN8... sorszám)
A bekapcsolás után feláll a készülék és kb 5 sec. után kikapcsol!
Nem indul újra!
Letöltöttem a megfelelő ROM frissítésű anyagot.
SD kártya FAT 32 , könyvtárastul rámásol, főkapcs ki, kártya be, start gomb nyom, főkapcs be.
A képernyőn a bal felső sarokban felvillan 2x3 -szor egy üzenet narancssárgán, alig olvashatóan rövid ideig.
( talán : valami fájlt nem talál, alatta mintha valami reset ?)Találkoztatok ilyennel?
Kösz minden segítséget!
Üdv -
bulldog38
csendes tag
Sziasztok!
Tud nekem valaki segíteni abban, hogy hogyan lehet egy Bluepanther Azure Slim 2-ben romot frissíteni, és hogy esetleg hol találok hozzá? Rendesen bolti vásárlás megvan minden papírja, csak a hülye haverom lekaparta a hátuljáról a matricákat és így már nem tudja szervizbe vinni, vagy esetleg helyet ahol lefrissítik nem túl drágán, mert nagyon lassú kb 5 perc mire szóba áll velem és a navi pedig állandóan lefagy, És a bekapcsolás után most már abban az 5 percben még sípol is.
-
Mikeee86
tag
Köszi a linket sikerült felrakni!;-)
Üdv!
Mikeee -
PLaci58
addikt
-
Horabi
csendes tag
Köszönöm az eddigi segítségedet!
Nem ismeri fel a pc-m.
Cseréltem kábelt is.
Nem látja így nem tudom a progit rámásolni.
Szerinted mi lehet a megoldás?A bp 350-c bekapcsolás után ezt írja ki:
Error
An unexpected error has occurred in MenqUI.exe.
Select Quit and then restart this program, or select Detalist more information.SerializedStreamlheader
-
peterimr
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Blue phanter V350-esem, pontosabban már kettőt vettem , de mindkettő ugyanazzal a hibával küzd, még pedig az üdvözlőképernyőn nem jut túl.
Lehet, hogy a memoriakártyával van gond? Segítsetek kérlek!!imi
-
Horabi
csendes tag
Sziasztok!
V350c nem indul el!
Váratlan hiba lépet fel MenqUI.exe (ezt írja ki).
Mit kell csinálni? Hogyan lehet orvosolni?Előre is köszi a segítő válaszokat.
Üdv.
-
tibcsi62
csendes tag
Sziasztok ! Köszönöm a segítséget , sikerült életre kelteni a készüléket.A guiformat progival formáztam FAT 32-re és SD kártyára rámásoltam a kétgombos NK-nbo-lát . Power gomb nyomvatartásával bekapcsoltam a készüléket, megjelent a boot menü és szépen végig futott a progi és amikor végzett újra indította saját magát és bejött a menü.
Üdv. Tibcsi -
PLaci58
addikt
Idézet DM43 kollégától!
Tulajdonképpen négy különböző készülék került forgalomba ezen a gyűjtőnéven:
= BluePanther v350 egygombos (csak bekapcsoló gombja van)
Ezeknek a sorozatszáma MQN08xxxxx alakú, a bootloadere fekete alapon narancssárga betűs
= BluePanther v350 kétgombos (bekapcsoló és menü gombja is van)
Ezeknek a sorozatszáma MQN07xxxxx alakú, a bootloadere kék alapon sárga betűs
= BluePanther v350-B
= BluePanther v350-CA ROM frissítés menete:
A leszedett és kicsomagolt file-(ka)t egy Windows XP alatt FAT32-re formázott üres SD kártya gyökerébe kell feltenni.
FIGYELEM! Ha az anyag több file-t tartalmaz, akkor mindegyikre szükség van (v350-B, v350-C).
A főkapcsolót tegyük OFF állásba, majd rakjuk bele a kártyát. A bekapcsoló gombot lenyomva tartva a főkapcsolót tegyük át ON-ba. Ennek hatására szervízmódba kerül a készülék.
Ha ez megtörtént, akkor amint bejön a boot képernyő, engedjük el a power gombot. Ezután be kell indulnia a frissítésnek.Idézet DM43 kollégától!
A tiedre az egygombos, NK.NB0 való.
A frissítő fájlok a csomagban jók a #443-ban.
Lehet sikertelen a formázás, a fájlok felmásolása a kártyára és lehet hibás az SD kártya is.
Más ötletem nincs. -
PLaci58
addikt
válasz
tibcsi62 #510 üzenetére
Ha mást nem ír ki, akkor vagy nem jó a kártya vagy nem sikerült a formázás.
Formázás FAT32-re és újra rámásolni a fájlt. A kártya max 2 GB-os lehet.Nem 074-el kezdődik a készülék gyári száma?
Erre lehet, hogy a 2 gombos NK.bin kell.
Meg kéne próbálni üres SD kártyával elindítani a frissítést, hogy mit ír ki.
Nekem gyanús, hogy a "v1.2 for 400 09. 01" -höz a 2 gombos NK.bin tartozik. -
TomporJoker
csendes tag
válasz
tibcsi62 #510 üzenetére
fat32-re formáztad?
Windows7-el rendelkező juzereknek akik nem hajlandóak emiatt egy winXP-t telepíteni tudom ajánlani az alábbi formázó programot:
http://www.ridgecrop.demon.co.uk/index.htm?guiformat.htmha ezzel formáztam a kártyát akkor megtalálta az NK.bin-t a bootloader
-
tibcsi62
csendes tag
-
tibcsi62
csendes tag
-
tibcsi62
csendes tag
Sziasztok ! Nekem is van egy Bluepanther v350 egygombos készülékem és nálam is lefagy a bekapcsoláskor. Mi lehet a megoldás ?
-
szp77
csendes tag
Sziasztok! V350-B-hez lett véve 4GB-os SD.[Leírás] szerint kezeli.
Erre szeretnék IGO8 Full Európa térképet(warez)telepíteni. Aki tud ebben segíteni, kérem dobjon egy PÜ-t. Előre is köszönöm.
Üdv.
-
Narutohasuko
csendes tag
Helló. Nincs valakinek V350-es bluepantherhez érintőpanele?
-
orangez
csendes tag
-
orangez
csendes tag
Sziasztok! Van egy BP V350-em. Hogy lehet kijutni a windows ce-be? Ott lehet progigat telepíteni? Nem találok erről semmi infót sehol
Szerk.: USB-ről tud tölteni? -
PLaci58
addikt
válasz
carbohydrate #500 üzenetére
Hali.
Nem tudom sikerült-e azóta megoldani a dolgot.
Közben kiderítettem, hogy az XnView-nek kell az explorer a futáshoz.Helyette ezt ajánlanám : [link]
Egy fájl és egy könyvtár. Kicsomizni és az SD-re másolni.
A BP-350-be téve magától kéne elindulnia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest