- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
Frosttide
tag
Azt nem tudom hol olvastál olyat tőlem, hogy a közvetlen elérhetőség luxus, de sebaj.
Maximum neked természetes, hogy egy 159 egységgel rendelkező üzletlánc, amely (minimum) több ezer terméket értékesít naponta egységenként, az másodpercre pontosan meg tudja neked mondani az egyes üzletek raktárkészletét. Ez már csak azért is lehetetlen, mert csak míg veled beszélnek, addig a 159 üzletben legalább 1000 ember fizet a kasszáknál, tehát megint változik a raktárkészlet.
Nekik a SIM kártya csak egy termék a sok közül, tehát hiába fogy abból kevesebb, ha tudni akarnák az épp aktuális készletet, akkor folyamatosan monitorozniuk kellene az összes terméket, minden boltban, ami pedig nem kevés termék.
Szerintem is jobb ha befejezzük, mert úgyse vergődünk zöld ágra. -
Frosttide
tag
Azért az elég irreális elvárás, hogy a központ minden egyes üzletük raktárkészletét másodpercre pontosan tudja monitorozni (mert ugye azzal, hogy előző nap még volt, semmire sem mész). Szerintem az ilyen profilú boltoknál ez eleve kivitelezhetetlen is. Sok esetben teljesen jogos "Hungary 2015"-özni, de ez szerintem nem ez az eset.
Attól, hogy az ő hálózatukat használja, attól még nem lesz 100%-ban ugyanaz a két cég. Kötöttek egy szerződést, a T adja az infrastruktúrát és az erőforrást, amiért a Blue/Lidl fizet, de ettől még nem várható el, hogy a "bérbeadó" teljes mértékű kompatibilitást adjon a "bérlőnek" kvázi a "saját kárára". -
4Grider
félisten
Nem is a vita kedvéért, de ez a modell nagyon nem Magyarországon született. Csak akkor életképes, ha sikerül a külön kereskedelmi útvonallal és a csökkentett költségekkel ellensúlyozni az olcsóbb percdíjakat, egyébként saját maga konkurenciájává válik.
Normális légitársaságoknál hosszabb távra is van üzleti meg turistaosztály, milyen gáz is az, hogy az utóbbin max. csak pénzért adnak whiskyt meg pezsgőt, meg nem találsz konnektort a széked mellett... -
g0dl
addikt
"most jön a következő kör hogy működik -e Telekomos készülékben vagy sem (a most kiképzett ügyfélszolgálatos szerint idézem nekik úgy tanították hogy csak független vagy BlueMobile készülékbe működik), mondjuk ha nem fog akkor önmagában vicc és nonszensz mivel a BlueMobile ugye a Telekom virtuális mobiloperátora, nem baj van független készülékem is de azért lássuk be ez agyrém"
Szerintem pedig egy szolgáltató, aki (úgy gondolja, hogy) ártámogatott* készüléket ad el, akkor azt azért teszi, hogy az ügyfelet magának tartsa meg. Szóval az elvárásod a legkevésbé sem logikus, és amennyire én tudom a T is így gondolja.
* más kérdés, hogy a hazai szolgáltatók nem túl jó árakon kínálják a függő készülékeket a nyugati szolgáltatókhoz képest.
Aktív témák
Hirdetés
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest