- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
Nekem meg nincs tesztképes BD íróm elfogadtam az ajánlásod és csak panasonic 25GB-os lemez.
Viszont van egy tesztképes Pio BD lejátszómés azon nem jelzett hibát még 1x sem a megírt lemez.
DVD esetében is a legjobb teszter az asztali lejátszó. Tök mindegy milyen eredményt ad a nero vagy az ODC úgyis az dönt akad vagy sem a lejátszott film.
-
Ucsuka
csendes tag
Sziasztok! A lejátszó egy LG Blue Ray 3D-s BP325-ös lejátszó.
A szaggatás alatt azt értem,hogy a film nézés közben,megmerevedik a kép majd leáll a lejátszás.Nem enged tovább léptetni vagy beletekerni csak akkor ha ezt a kimerevedés előtt teszem.Egyébként csak újra indítani lehet a lejátszást.(és mindig ugyanazoknál a jeleneteknél jön elő) Ennél tapasztaltam először:
G.I.Joe.Retaliation.3D.2013.BD25.THD.HUN-HDEvo
Ezt próbáltam kiírni egy egyszer használatos lemezre is ugyanis azt hittem az újraírhatóm romlott el,de sajnos ezen is megmaradt a kimerevedés.Aztán ugyan erre írtam egy olyan filmet amit előtte már megnéztem rajta hiba nélkül de ugyan ezt produkálta..Erre most a képen szereplő filmet vitte simán,!(igen MKV-s,vitte a lejátszom gond nélkül és hát valóban nem a legjobb minőség,de sajnos csak ezt találtam és a gyerekeim már nagyon nyúztak érte.. Muszáj volt eleget tennem.
)
-
Köszönöm a választ, _ miko-nak is.
Valóban bekapcsolva maradt némi online tevékenység, figyelmetlenségből, ráadásul ezeket az írni kívánt file-okat érintette...
Viszont ennek felfüggesztése sem segített, így újraindítottam a gépet (ez már 2-3 hete nem történt meg) v azóta hibátlanul megírtam ill. írom a vágyott lemezeket...(igaz most TDK-t használok, de ennek semmi köze a dologhoz, csak takarékoskodok a Panasonic-kal)
-
ancsan
csendes tag
Szia!
Köszönöm a választ nem is gondoltam a minőség romlásra!
Maxell lemezre szoktam írni.
Csak amit eddig hibátlanul lejátszott filmekben is most van kép hiba!
Nézelődtem a beállítások között és azt vettem észre hogy a Lejátszónál 3DSETTING screen size menüpontban 55 inch van megadva amikor a tv csak 47 inch.
Meg van még egy ilyen menüpont Movie Frame (27Fs) ez most OF on van. -
redraven85
tag
Köszi, igyekszem, de ahogy néztem főleg HD filmek írására van kihegyezve a leírás. Én csak egy sima adat lemezt szeretnék írni. A progiban hozzáadtam 2 file-t a tartalomhoz, majd rányomtam az írásra, és rossz file kódolás hibával leállt a folyamat. Merthogy az egyik kiirandó játék image file mérete 4.9 giga, a megengedett 4,5 helyett .. kérdés, hogyha átálítom a beállításoknál a file formátumot azzal teszek e bármi kárt? (inkább megkérdezem mielőtt vadul belevágok és elrepül még 1 lemez)
-
mayday00
őstag
Igen próbáltam. Következő van a naplóban.
E 13:26:15 Cannot Quick Erase BD-R Media!
E 13:26:21 Operation Failed! - Duration: 00:00:05Cannot Quick Erase BD-R Media! ez a szöveg középen is felugrik egy kis ablakban bal oldalt piros x el.
Létrehozás ikon ,,szürke" nem lehet rámenni nem aktív a ikon.
Alatta : Disc Not Empty szöveg.Jobb oldalt rámegyek a ,,számológépre" újra beolvassa de semmi. nem írható.
Eszközöknél a szokásos szöveg..
PIONEER BD-RW BDR-207D 1.30 (ATA)
Current Profile: BD-RDisc Information:
Status: Complete
State of Last Session: Complete
Erasable: No
Sessions: 1
Sectors: 11 657 248
Size: 23 874 043 904 bytes
Time: 2590:31:73 (MM:SSF)
MID: MEI-RA1-001
Supported Write Speeds: 2x; 4x; 6x; 8x; 10x; 12xTOC Information:
Menet 1... (LBA: 0)
-> Track 01 (Mode 1, LBA: 0 - 11657247)
-> LeadOut (LBA: 11657248)..Érzékeli akkor a lemezt de nem csinál vele semmit. Nem tud valamiért. De ahogy írtam a lemezről ami rajta van film indítható..
-
mayday00
őstag
Szia
Lenne egy kérdésem, problémám.
Még anno vásároltam tőled egy panasonic újraírható BD50 lemezt. Képzeld a következő dolog történt ma.
Akartam rá újabb filmet írni. Berakom a lejátszóba, beolvassa rendesen a lemezt, megjelenik a saját gépen stb. El is tudom indítani a filmet. Viszont sehogy sem tudok rá újabb filmet adatot írniImg burn. Betallózom a filmet. Beolvassa a íróprogram. De a ,,létrehozás ikonra" ott baloldalt lent nem tudok kattintani mert szürke. Nem lehetséges.
törölni sem lehet a lemezt. semmi. próbáltam más programmal de ugyan ez a gond. Lemezre nem lehet írni sem törölni. De ami rajta van lejátszható. BD25 újraírható lemezzel minden rendbe van. Tudok írni rá.
Mi lehet szerinted a gond? Gondolom lemezzel van valami. Vagy más gond lehet? találkoztál hasonló problémával már?
-
M107
addikt
Elnézést
Viszont találtam egy kis olvasni valót akit érdekel, a Blu-ray-ről és a hozzákapcsolódó dolgokról.
Remélem hasznos lesz mindenkinek, akit érdekel. -
maxika2004
őstag
DVD-re használtam 20 évet.... ez kicsit más..
De gondolom max 5 művelet, amit majd megmutat valaki, és onnantól
És hát mivel magamtól nem jöttem rá ezért is bátorkodtam kérdezni....
bár lehet rájönnék, csak nincs még ujrairhatóm, probálgatni !
ahogy irtam is és nem készitenék poháralátétet pana BD lemezből !...mert amúgy a mappákat sem lehet hozzáadni !
Azért köszi a segitséget !
-
maxika2004
őstag
nem vizsgázom csak kiváncsi voltam..
Ha itt az elejére gondolsz:
http://prohardver.hu/tema/blu_ray_iras_es_irasi_hiba/hsz_1-200.html
azt átolvastam...
De kérdeznék ha nemgond, mert ebben nincs nekem semmisenincsen !Mert én azzal a fránya néróval irnék.. 20 éve nincs vele bajom, már úgy összenőttünk !
"BD-t Blu-ray lemezre kell kiírni, az AVCHD-t pedig DVD-re"
na igen én is igy gondoltam guglizás nélkül is DE :
a néró felajánlja BD lemezre is ! ezért gondoltam hátha más extra külöbség is van.... de okés ez kitisztult
....BDMV-videoSzóval konkrétan már csak arra lennék KIVÁNCSI ha néro és BDMV-video,
akkor mit hogy és hova kell huzogatnom -
maxika2004
őstag
.... ööö öszintén még mikor terveztem az irot venni pár hete...
de gondoltam hasonló mint a dvd, csak más a két mappa neve ..
BD-t ... csak nemtudom mia BDMV-videóban az MV betü ?
hogy egy sima mezei ezer+1 éves asztali bd olvasó is vigye !azt tudom hogy az a két mappa kell...
ezért is kérdeztem hogy a kettő között mi a különbség, mert mindkét verziónál (BD- AVCHD)
ugyan ugy a két mappát beteszi alapból.(de pl dvd.nél ha DVD-videót választottam akkor csak a video ts tartalmát kellett áthuznom, és okés volt !)
BD nél is igy megy ? -
M107
addikt
A nagy mester üdvözöljük körünkben
Valószínűleg az LG íród nem túlságosan kedveli ezt a típust.
A akkor finoman fogalmaztál, bocsánat nem mondtam semmit (Joshi, Multibit ne hogy megszólj az LG utálatom miatt) érdekes azért a Pio-kal ilyen gond nincs......
De mindig a LG íróknál vannak ilyen problémák, 75 % ha megfigyelem.
Felteszem a kezem !!!!
-
mayday00
őstag
Nem mindig ugyan azon a helyen, változó volt, hogy éppen hány %-nál. Semmit sem csináltam közben, nem neteztem, nem futott semmi a háttérben. Asztalon kint volt a Img ment a írás ennyi.
Számomra is rejtély, hogy mi lehetettValószínűleg sosem fogjuk megtudni, hogy pontosan mi volt a hiba oka, miért állt le a írás. Ez olyan megoldatlan dolog marad. vagy az a pár példány lehet hibás volt. A több 100ezer lemezből. Kicsi a esélye, hogy pont nálam de nem elképzelhetetlen. Bármi lehetséges. Visszacsinálni nem lehet a dolgot már.
Remélem a Victor-al már minden tökéletes lesz. Meg majd a tdk-val.
-
laca000
őstag
Biztos vagyok benne, hogy nem sérült.
Szoftveresen le tudom játszani, a mappának nevében különleges karakterek nincsenek.
A rövid történet, hogy TSMuxerrel szinkronhangot tettem az m2ts fájlba, időzítettem, elmentettem Blu-ray disk-ként.
Ennyi.
Jónak kellene lennie.
De nem jó.. -
-
JokerBane
csendes tag
Hali! A beállítások nálam ennyiben különböznek/tek a képen láthatóaktól:
- USE deinterlacer on interlaced sources
- Keep only BDMV/CERTIFICATE folders
Ezek előtt volt pipa.- Use x264' internal LAVF
- Assume PAL for DVD output
Ezek előtt pedig nem volt pipa.(Illetve a custom target volt 24000 MB-ra állítva.)
Megpróbálom az általad javasolt beállításokkal! Köszönöm ismét a segítséget!
-
JokerBane
csendes tag
Köszi szépen a választ!
Egy kérdésem ismét adódott, még pedig a következő:
a filmet BD Rebuilder-rel alakítottam, custom target size: 24600 megabytes, de ezek szerint még így sem fér rá a lemezre. A túlírást még nem próbáltam imgburn-nel, lehetséges egyáltalán, vagy nem is éri meg ilyenekkel szórakozni? Köszi szépen ismételten a segítséget!
-
-
eboostr
aktív tag
Köszi a linket! Egyszerű programnak tűnik, szóval egy ilyen menet alapján lehet MKV to BD forumátumot létrehozni:
1.uncropMKV: az mkv. fájl méretre szabása
2.Azt hiszem tsmuxer, vagy multiavchd programban kimenetnek Blu Ray-t megadni
3.(És tetszés szerintem lehet csinálni menüt is filmhez erre én a Ashampoo Movie Menu használom) -
winzoli
csendes tag
Köszi . Asztaliban akad, ami LG BD 570-es tipus. Sony lemezből kevesebb van, ami biztos hogy akad, az a Panasonic 1-6x os sebességű. Akkor az lehet a gond szerinted, hogy csak 2 szeres sebességgel írom? Az nem lehet probléma, ha írás közben mondjuk más program is fut? persze nem nagy gépigényű videószerkesztő vagy játék...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kuponkunyeráló
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital Red Plus 3.5 4TB 5400rpm 256MB SATA (WD40EFPX)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest