- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
kissadam22
tag
köszi..
-
kissadam22
tag
szia köszi a választ.
a szinekre arra sajna nem tudom a választ. de én is találkoztam már olyan filmmel ami nagyon sárgás volt. ott én allitgattam a monitoron a szin beáll.nál de nem volt vmi jó.. -
kissadam22
tag
sziasztok. lehet pancser voltam de egy pio 208 íróval és az ImgBurn-nel Verbatin (BD-RE DL 50GB) lemezre akartam írni egy 3d- s filmet SHREK After filmet szerintem csak 2dre sikerült megirnom.
mit és hogyan írjak ...néztem leírást de..valamire nem figyeltem.. köszi
egy Házimozin Samu E4550 szeretném megnézni a távkapcson van gomb 2d-3d konvert ahogy most megírtam nem reagál rá.(ez a funkció nem elérhető) TV (SAMU ES7000)
MÁRCSAK MEG KELL TANULNOM 3D-BEN ÍRNI.
köszi -
kissadam22
tag
sziasztok kérdésem lenne szeretnék venni egy újraírhatós lemezt csak nem tom melyik jobb 50GB DL PIROS LEMEZBORITÓS VAGY A KÉK LEMEZBORITÓS egyik 4xspeed írás a másik 6x speed. gondolom van ebben is van + meg - lemez lehet egyszerü a kérdés-válasz de nem szeretnék 4ezret kidobni a házimozim(samu e-45509 ezen szeretnék nézni filmet.... köszi
másik kérdés...
nero 12 van abban hol hogy lehet írni 3d-s filmet vagy csak elég a Blu-ray- köszi -
kissadam22
tag
Sziasztok. Kérdésem az vegyek majd egy Pio 207 írót. Ahoz milyen lemezt vegyek nekem elèg ha egy újraírhatos lemezt veszek otthon néznèm csak. De nemtom melyik milyen... Az egyik TDK-BD-RE25 2X 25GB.a màsik TDK-BD-RE50 50GB DL lemez mi a külömbség a 25gb kivül.??
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- The Legend of Zelda - Megvan a film két főszereplője
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- Nintendo Switch 2
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest