- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Gondolkodom asztali 3D BD lejátszó vásárlásán. Az oka az, hogy többször belefutottam már, hogy egy filmet iso formában szereztem be (vagy figyelmetlenségből, vagy mert csak ilyet találtam), és ezt sajna nem igazán tudom mivel lejátszani. Ezért gondoltam, hogy ilyen esetben kiírnám lemezre (PC-n van Blue-Ray írom). Ezt utána gond nélkül le tudom játszani asztali BD lejátszóval? 3D iso-kat is?
Meg persze ha már lenne asztali BD lejátszó, akkor néha valószínűleg beszereznék original lemezeket is (fentebbi linkekről pl). Használtan is OK lenne egy lejátszó, akár itthoni forrásból, vagy szoktam pl. sokkal olcsóbban vásárolni kleinanzeigen-en. Éppen most kezdek projektorozni, felkerül a vászon, a gép pedig egy fullHD JVC vetítő. 3D-t tud, de 4K, HDR ebből kifolyólag nem releváns. Persze előfordulhat, hogy TV-n használjuk, az meg 4K-s, Dolby Vision képes TV. Úgyhogy igazából szeretnék ajánlást kérni tőletek mindkét változatra. Egyszerűbb, olcsóbb, fullHD 3D képes lejátszóra ill. egy UHD 3D lejátszóra ami esetleg már HDR/DV-t is tud.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a topic kifejezetten a Blu-ray lemezek lejátszásához használt keszülékekkel foglalkozik.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óvodások homokozója
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest