- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Polyák
tag
Sziasztok!
Köszi mindkettőtöknek! sikerült! A videókártya driver-ét frissitettem és már tökéletes! -
Polyák
tag
Újra itt vagyok. A pytont és a Blender-t is újraraktam többször is de még mindig ugyan az a heyzet
Segítsetek! Nem akarok Blender nélkül lenni! Mi lehet a baj? Vagy ez a 2.49b nem jó?
-
Polyák
tag
Sziasztok! Lenne egy kis problémám a Belnder-rel. Újra lett teleítve a gépem. Eddig a 2.40 volt fenn. De most a 2.49 lett felrakva mert azt lehet letölteni a hivatalos oldalról. De ezzel az a baj hogy nem jenennek meg a menük. A Fájl, Add, timeline, stb... semmisem. Próbáltam a 2.6os pítonnal és a 3.1essel is de nem jó sehogy. Mi lehet a probléma?
Linkelek egy videót is hogy miről van szó.
[link]
A gépem bőven megfelelő neki, előtte gyengébb volt.
Remélem tudtok segíteni mert én már nem tudok mit kezdeni.
Előre is köszönöm! És Buék!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest