- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tidzsimon
őstag
Alapnak jó ez a sorozat, de angol nélkül nem fogsz messzire jutni.
https://www.youtube.com/watch?v=G8zrru587Yc&list=PLQxmIlxezo1bQ-lMImfxW1dNb_EjPLZ6b -
Ragnar_
addikt
Akkor szerintem az alapoktól valamelyik ingyenes Youtube tutorial széria automatikus magyarra fordítással. Érdemes a modelezéssel kezdeni, aztán a többi. Ja és legalább 2.8-al érdemes kezdeni, mert elég sokat változott a 2.7x verzióhoz képest, de célszerű az aktuális legújabbal szerintem.
-
Ragnar_
addikt
Ha nem akarsz animálni, textúrázni, UV-zni, meg renderelni, csak méretarányosan műszaki rajzolni, szerintem a Google sketchup is elég lehet, az egyszerűbben kezelhető. Ha nem próbáltad még érdemes lehet tenni vele egy próbát. Rémlik, hogy láttam már magyar nyelvű Béender tutorialokat, de én többnyire angol nyelvűekből tájékozódok, és Youtube lefordítja automatikus fordítással. Én pl. nagyjából értettem a koreai tutorialt angolra fordítva, szóval van rá esély, hogy automatikus fordítás magyarra is működhet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- DOOM - The Dark Ages
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Viccrovat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- OLCSÓ MONITOROK
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest