- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar_
addikt
Akkor szerintem az alapoktól valamelyik ingyenes Youtube tutorial széria automatikus magyarra fordítással. Érdemes a modelezéssel kezdeni, aztán a többi. Ja és legalább 2.8-al érdemes kezdeni, mert elég sokat változott a 2.7x verzióhoz képest, de célszerű az aktuális legújabbal szerintem.
-
Ragnar_
addikt
Ha nem akarsz animálni, textúrázni, UV-zni, meg renderelni, csak méretarányosan műszaki rajzolni, szerintem a Google sketchup is elég lehet, az egyszerűbben kezelhető. Ha nem próbáltad még érdemes lehet tenni vele egy próbát. Rémlik, hogy láttam már magyar nyelvű Béender tutorialokat, de én többnyire angol nyelvűekből tájékozódok, és Youtube lefordítja automatikus fordítással. Én pl. nagyjából értettem a koreai tutorialt angolra fordítva, szóval van rá esély, hogy automatikus fordítás magyarra is működhet.
-
Ragnar_
addikt
Külföldi tutorialokból nekem kellett jónéhány nap mire átálltam a 2.8-ra, de ha megvannak a fő funkciók utána már látod, hogy célszerűbb lett minden. Én mondjuk csak a Modelezés/Sculpt/ UV részt használom. (És érdemes többféle tutorialt is megnézni, mert minél többféle workflowt látsz annál jobban össze tudod állítani a sajátodat. Szerintem.)
-
Ragnar_
addikt
A Legegyszerűbb ilyen rádiuszos lekerekítést ha kilelölöd az élet és Bevel (Ctrl+B) majd egérgörgővel kigörgeted, hogy hány szegmensre kerekítse, illetve a lekerekítés méretét is tudod változtatni
(De a kerekítést ugye csak smoth shadingnél fogod ívnek látni flat shadingnél mindig csak egy sokszög lesz , nem ív.)Esetleg nézz meg egy Bevel tutorialt akkor szerintem egyértelmű lesz, hogy miről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Autóhifi
- SSD kibeszélő
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest