- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrojDtroll
veterán
-
DrojDtroll
veterán
CAD szeru munkara mennyire alkalmas a blender?
-
DrojDtroll
veterán
Lehet lesz lehetőségem a hálózati renderelésre kb 20 node segítségével. Ha minden jól alakul és sikerül összehozni, akkor leírom ide a tapasztalataimat.
-
DrojDtroll
veterán
válasz
DrojDtroll #187 üzenetére
Elkészítettem az első szimulációmat. Nagyon egyszerű kis példa, de el kell kezdeni valahol...
-
DrojDtroll
veterán
válasz
DrojDtroll #183 üzenetére
Utánakerestem egy kicsit, úgy néz ki meg lehet csinálni, szóval lesz egy ilyen projektem is.
-
DrojDtroll
veterán
NAO téren most ott tartok, hogy pythonból tanulom mozgatni a csontokat, és keyframe-eket létrehozni.
(Sajnos az ujjai nincsenek még animálva, mivel csak az ujjakhoz annyi csont kellene mint az egész robothoz)Gondolkoztam egy időben azon, hogy a Blendert használom Lego robotok szimulálására is.
Pl. most van egy verseny, ahol a robotnak(Lego) egy lejtőn kell tudni felmennie. Virtuálisan meg tudom építeni a robotot, az volna a jó ha Blenderbe át lehetne tenni. Ott már lehetne szimulálgatni a dolgokat. És így a megépítés előtt kiderülne, hogy egy konstrukció rossz vagy jó.
-
DrojDtroll
veterán
Nekem pont a rajzolgatós része nem kell, mert meg van rajzolva előre amivel dolgozni akarok.
Ez a robot van megrajzolva benne.
Ehhez akarok egy csontvázat készíteni.
Ez félig meddig kész is van.
Van ebben a robotban 25 motor.
A motor pozíciót akarom átvinni a csontok pozíciójára. A robotra írt programokat egy virtuális környezetben tudom futtatni, és folyamatosan tudom monitorozni a motorpozíciókat.
A Blender arra kellene, hogy mielőtt lefuttatok egy programot a roboton, megnézzem, hogy nem-e esik el vagy ilyesmi, szóval ide kellene gravitáció, és hasonló finomságok.
-
DrojDtroll
veterán
Én most fogom a kedvencek közzé tenni. Kb 2 hete érdekelt hogy valamit meg lehet-e csinálni benne. Nem akartam bedobni magam a mélyvizbe. Itt akartam utánnakérdezni, de láttam hogy kevés az esély a válaszra. Ez idő közben utánajártam és szerencsére minden oké eddig. Szépen haladok a megvalósítással.
-
DrojDtroll
veterán
Most kezdtem használni a programot, nagyon meg vagyok vele elégedve. Sajnálom, hogy nem nagyon pörög itt Ph-n ez a topik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest