- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Évi két bemutatóra állhat át az Apple
- Indián keresztül kerülné meg Trumpot az Apple
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
rage1987
csendes tag
Sziasztok!
Nem találtam leírást, hogy hogyan kell a Lucca 5.2-re IGO-t pakolni ezért most gyorsan leírnám, amit sikerült össze szedni.
Szerviz menü: Lenyomjuk az ezüstszínű menügombot és bekapcsoljuk Lucca-t és addig nyomjuk a menu gombot, míg a windows indítás hangot nem halljuk.
Bakik: A Lucca 5.2 indításkor mindig ellenőrzi, hogy létezik-e a \Local Drive\Lucca\Lucca.exe és a \Local Drive\MapData\EuropeSouth_v32.map ( Verziótól függően változik a file név ).
Ha véletlenül töröljük a lucca könyvtárat, akkor egy Firmware update-el helyretudjuk állítani, ha a mapdata-at akkor manuálisan létre kell hoznod a könyvtárat és a file-t.Regedit-el nem tudtam semmit sem kezdeni, csak puritánul bemásoltam és átírtam Lucca könyvtárrá az IGO8-at.
Az, hogy honnan futtatható az IGO és mit tudjon használni (TMC) erősen License függő, amit én vettem annak Maestro Licensze van és nagyon borsos az ára, de ha valaki a neten utána néz garantáltan megtalálja azokat.
Üdv:
rage1987 -
szetcsuszott
aktív tag
Ja, másik:
Crusader01, ha még olvasgatsz errefelé, MSN-en felvehetlek? igo8 letöltve, 2GB memóriakártya beszerezve, ha sikerül szereznem hálózati töltőt ráraknám a gépre az igo8-at, de nem bízok magamba nagyon, te meg úgy látom vágod a témát.. ha elakadnék lehet zaklatnálak pár idióta kérdéssel ha nem bánod..( látom pesti vagy de maj'csak megigyuk valahogy ;) -
szetcsuszott
aktív tag
Sziasztok!
Átböngésztem a fórumot, van egy lucca 3.3-asom, most vettem full európa térképpel gyári új, de gyárilag 2 éves térképekkel adják és a kedves vásárló kezdjen azzal hogy megveszi a frissítést húszezeré'
milyen üzletpolitika ez? qaannyukat.. na mindegy.. jön az igo8 ráhekkelése
nem tudja valaki hogy a hálózati töltő kimenete mennyi kell hogy legyen? hány V és hány mA? gondolom 12V de az áramerősség biztos nem mindegy, és nem akarom elbarmolni az akksiját, gyári töltőt meg nem akarok venni hatezerért.
Köszi előre is..
-
-
19710830
csendes tag
Sziasztok,
Ahogy az előzőekben írtam a beállitásokban elrontottam a kijelzőn az érintőképernyő kalibrációját.
Kérlek bennetekek, ha valaki tud segítsen.
Köszi előre is. -
19710830
csendes tag
Sziasztok,
a LUCCA 3.3 -as omon elqrtama képernyő kalibrációt és nem tudom használni a NAVI-t.
Kérlek segítsetek. -
laca96
csendes tag
Sziasztok!
Hálás köszönettel vennék minden útmutatást, hogy a Luccán hogyan futtathatom SD kártyáról az igo8-at.
pna-s megfelelő progim van, gondolom a megfelelő sys fájlon múlna a dolog
üdv
-
denreg
csendes tag
Hello. Én németorszagban vettem egy Lucca 3.3 egy éve mert ott dolgoztam. Az volna a bajopm vele hogy nincs hozza magyar terképem és abba szeretnék segitseget kerni honnan tudnam meg szerezni ra. Könyörgöm segítsetek.
Üdvözlet denreg
-
execu71oner
csendes tag
Sziasztok!
5.2-es Luccára szeretnék iGo8-at telepíteni, eddig sajnos sikertelenül.
Legyetek szívesek, segítsetek benne.előre is köszi,
üdv
-
nemcsa
csendes tag
sziasztok mi a tapasztalatotok a lucca 3.3 -ról érdemes belevágni a vásárlásba ,jelet fogja rendesen ? üdv
-
comihu
csendes tag
Hálás lennék egy kis segítségért. Lucca 3.3 : SD kártyáról fut a legújabb iGO8. Az Amigo sajnos állandóan lefagy. Nem tudom az okát, bár nekem jobban tetszik az iGO-nál. Csakhogy használhatatlan. Mit tanácsoltok? Az is érdekelne, meg lehet-e oldani, hogy a blaus menü helyett a windows induljon?
-
jonnydr
csendes tag
Hali, ha kell valakinek ilyen navi, nekem van eladó.Új készülék, igo8.3! Többit privibe.
-
nicky3
csendes tag
Szeasztok. Nekem az a problémám, hogy van egy Lucca 3.3 asom és szeretném rá feltenni az Igo8 at de nem akarok hülyeséget letölteni,ezért hálás lennék, ha valaki leírná a pontos linked honnan birom letölteni, illetve a telepítéshez szükséges programokat és útmutatót. Az is jó lenne ha elmagyarázná vagy valami. Át szeretném rakni 3d re is mert azt hallottam támogatja a cucc, csak program kell hozzá. Előre is köszi a segítségeket.
-
a1connect
csendes tag
Sziasztok!
Megvettem a Lucca 5.3-at.
Gyári navi "felejtős", 3x indítottam el, oszt delete.
Igo8, Amigo szépen fut, csak a TMC vevőt nem ismeri fel.
Amigo nagyon ütős, jól érzi magát a 128MB RAM-ban. (Igo8-at szerintem sikerült túlbonyolítaniuk)
Meg is vásárolnám, ha a cég beletenné a Blau TMC vevő támogatást.
Írok is nekik! Javaslom a többi TMC vevős Blaupunkt tulajnak, hogy hasonlóan kérje a támogatást!
Ide várják a fejlesztési ötleteket, kívánságokat:
https://www.naviextras.com/shop/mvnforum/viewthread?thread=1848Amigo-nak van hasonló fóruma?
-
kd
aktív tag
Hali !
Lucca 3.3 ?x? képpontbol áll a kijelző? -
pystrang
csendes tag
Sziasztok!
Plíz valaki segítsen Lucca 3.3-ra IGO 8-at felrakni?!
Mio C720-ra már ugyan ez az IGO gond nelkül ráment, de erre a Luccára az istenért sem akar, pedig mindent a leírtak alapján csinálok.Átírom a igo8.exe-ét lucca.exe-re.
Valaki letudná esetleg írni részletesen a folyamatot?
Illetve hogy kell e a registry-t bántani ha a térképet az SD-ről szeretném futtatni, mivel elég hurkalé a Lucca belső memória kapacitása.
A IGO8 verziója: Nav N Go iGO 8 R3 series - v8.3.2.64873 (Nov 13 2008)-UPDATE
Van benne egy autorun.exe ezt is másolgattam, de semmi.
Előre is köszönöm! -
spety
csendes tag
Konkrét segítséget nem tudok adni a szabályzat miatt, de google sok segítséget nyújthat. Igazából PNA-ra való Igo8-at keress, azt hiszem általában a felbontást lehet állítani. Nekem úgy van, hogy maga az Igo a gépen van, a térképek a memóriakártyán, ergo könnyű a térképfrissítés.
-
D_Akos
csendes tag
Blaupunkt TravelPilot 100 PNA-ra hogy lehet IGO8-at rakni?
-
spety
csendes tag
Szása!
Hálózati töltő nem járt hozzá, én univerzális töltőt használok hozzá, sok helyen be lehet szerezni, viszonylag olcsó. 12V-ra állítod, és működik, bár ha jól emlékszem már talán 9V-tól normálisan működik. (Arra azért figyelj, nehogy úgy járj, mint én, miszerint a fülhallgató kimenetbe dugtam, és csodálkoztam, hogy nem működik jól, égett szaga van... Pár nap múlva kiderült a hiba, azóta is kiválóan működik
)
Leírásra nem emlékszem, hogy milyen volt hozzá, németet biztos találsz a blaupunkt oldalán, de talán magyar nyelvűt is. Viszont ha emlékeim nem csalnak, sok mindent nem tartalmaz, inkább a TravelPilot leírását tartalmazza, ami nekem nagy csalódás volt. Jóideje Igo8 fut rajta hibátlanul. -
a1connect
csendes tag
Sziasztok!
A TMC-t a következő verziókkal kéne megpróbálni:
NavNGo Version : 8.3.1.59946 from Date: Oct 14 2008 - PNA Blaupunkt TravelPilot Easy - Version V83159946 Update
NavNGo Version : 8.3.1.59303 from Date: Oct 7 2008 - PNA Blaupunkt TravelPilot Easy"Blaupunkt TravelPilot Easy" készülékekben van TMC vevő, gondolom hasonló HW, mint a Lucca-ban.
Ha valakinek meglenne a fenti verzióból valamelyik, akkor PM-ben írjon!
-
oserenella
csendes tag
Hi!
Van egy Lucca 3.5-ösöm, az SD-ről fut az I*o, de mivel a menübe nem lép bele, ezért a háttérvilágítás nagyon alacsony! Ha belépek a win-es felületbe, és a My Flash Disk-be kikeresem az EagleMenu.exe-t, ott be tudom kapcsonli, és onnantól már jó!
De nem lehetne a sys.txt-be valahogyan beleírni, hogy ezt a tortúrát ne kelljen végigcsinálni?Előre is köszi a segítséget!
-
Szasa40
csendes tag
válasz
HoReSz1975 #1 üzenetére
Sziasztok!
Most vettem egy Lucca 3.3 csak nincs hozzá leirás és hálozati töltő.
Segítséget szeretnék kérni hátha tud valaki nekem jó tanácsal szolgálni miként lehetne ezeket pótolni!
Köszönöm előre is!
Üdv:Szása -
Mikuc
csendes tag
Én próbáltam Amigoval is és azzal sem ment a TMC
-
a1connect
csendes tag
Sziasztok!
Azt olvastam, hogy a beépített TMC vevő nem működik iGO8-al.
(Lucca 3.5, 5.2, 5.3, stb. típusokon)
Tapasztalatok?Mi a helyzet az új Amigo-val? Valaki próbálta már?
-
Fej1973
csendes tag
Lucca 5.2 van. Véletlen formatáltam a ResidentFlasht, de egy Firmware frissítést követően visszaállt majdnem az eredeti rendszer. Egy Errort ír ki "Mapdata Folder does not exist"
Létrehoztam a Lucca könyvtárba, a System könyvtárba és csak simán a gyökérbe. Sehogy nem jó. Ebben a MAPDATA ban kellene valaminek lennie ? Volt egy két gigás file amit annak idején lehetett törölni, és létre hozni egy hasonló nevű, kiterjesztésű filét. Nem tudja véletlen valaki mi annak a pontos neve kiterjesztése ?
Kösz -
denike
csendes tag
-
fendi
csendes tag
Sziasztok,
sorry, nem Lucca 3.3-mam van, elirtam... Lucca 3.5-os a navim.
a problemam sajna tovabbra is fennall, es senki sem valaszol
((
please!!
elore is koszi
udv
fendi -
fendi
csendes tag
Sziasztok,
kerem, segitsen valaki! konyorgom
egesz nap a navi atalakitasaval kiserleteztem, de egesz egyszeruen nem jartam sikerrel
van egy 3.3 Luccam, es IGO8-at szeretnek/ szerettem volna felpumpalni, de sehogysem megy. elolvastam az osszes kommentet, az alapjan csinaltam, de eredmenytelenul
a problema:
1) bejutottam a rendszerbe, oke, USB-n keresztul, ahogy valaki irta ezt a lehetoseget (bepipaltam az usbchange.exe-n az opciot), ez is oke
2) felmasoltam a my flash mappaba az IGO-t, ahogy kell, es atneveztem az IGO.exe file-t, a Luccaera..., ez is oke
3) ha elinditom a navit, semmi problema, se hangakadozas, se lassulas, se semmi. Elindul az utvolnalszamitas, es a problema ekkor jelentkezik: Kizarolag azt az utat mutatja, amin megyek, mellette, korulotte csak egyszinu hatter van, se egyeb utcak, se epuletek, se stb...Nem tudja valaki, hogyan lehet ezt orvosolni? mar nagyon-nagyon elegem van ebbol a Blaupunktos mizeriabol, sosem veszek tobbe ilyen termeket.... az egesz ugy sz. ahogy van
Kerem szepen, segitsen valaki, aki talalkozott ezzel a problemaval, es tudja a megoldast.
megjegyzes: ha torlom a my flash disk2 nevu drive-rol az eredeti Lucca adatokat, akkor is minden elindul, viszont miutan megadom az utvonalat, nem szamol, es nem tervez semmit, hanem valami "rekord" hibara nyamnyog. tudja valaki, ez mitol lehet?
jovo heten utazom Nemetorszagba, nem jonne rosszul egy navi, elfogadhato IGO terkeppel.....
elore is koszonom szepen a segitseget!
udv
fendi -
Lacus33
csendes tag
Sziasztok
Tudna nekem valaki leírást küldeni arról hogyan kell iGO-t felrakni egy Blaupunkt Lucca 5.2-re? Megpróbáltam de betöltés közbe mindig megáll és azt írja a jobb alsó sarokba hogy "initializing warning data" ez mitől lehet?
Előre is köszönöm
-
adamde
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Lucca 3.3-mam, gyárilag 2006-os Nav N Go szoftverrel.
Én már ott elakadtam, hogy a szervíz menübe nem tudok belépni se a menügomb-bekapcsoló gomb kombóval, se a képernyő sarkainak nyomkodásával. Nekem bekapcsoláskor amúgy egyből a 3 menü jön be:navigáció, képnéző, és MP3.
Valaki tudna segíteni? pls -
Latency
senior tag
Üdv.
Gondolkozom egy Lucca 3.3 vásárlásán, olvasom itt a fórumot és látva, hogy használják páran igo8-al kérdezném, hogy mennyire fut ezen a vason jól? -
princeygor
csendes tag
akinek van es betudja masolni egy olyan sys.txt tartalmat ami mukodik luccan megkoszonnem.
-
phoenix86
csendes tag
Szia lehet frissíteni, két megoldás van :
1. gari megmarad: SD kártyára teszed és szervízmenüből indul, azaz a Lucca szoftver megmarad
2. gari elmegy: ezt felmásolod a flash memóriábaTeszteltem, és hál istennek megy a lucca szoftver az enyém. Viszont az IGO8 csak 2 műholdra csatlakozik és nem tovább, és így nincs jel. Ötletek?
-
mateusz
csendes tag
sziasztok!
infót szeretnék kérni a Blaupunkt Lucca 3.3ról!ugy hallottam h nem lehet frissiteni a szoftverét és azt szeretném kérdezni h ez tényleg igy van?vagy ha lehet akkor h lehet?köszi előre is! -
phoenix86
csendes tag
válasz
rúgjamegaló #461 üzenetére
basszus ..... nem megy a GPS, mert nincs jel ,mindig azt mondja,és se az igo8 se a gyári lucca szoftver nem tud felcsatlakozni, lát egy -kettőt de elveszíti a jelet. Átírtam amit kellett 7es port 3xxxx baud, de nem, áááhhhh ,segítsetek .Üdv.
-
phoenix86
csendes tag
válasz
rúgjamegaló #451 üzenetére
Nekem működik kártyáról, csatlakozik műholdra is de nem tudtam még letesztelni az IGO8at,amint többet tudok segítek szivesen bárkinek. ÜDV.
-
catpool
csendes tag
válasz
rúgjamegaló #457 üzenetére
Ez érdekes, milyen windows-od van?
-
princeygor
csendes tag
tud valaki mukodo igo 8at es terkepet luccara?
-
Wik86
csendes tag
Nekem is az a baj, hogy hiába állítottam át a gps-t usb-re a windows azt írja ki hogy nem lehet az eszközt felismerni. szted ezzel mi lehet a baj. a másik kérdésem az lenne, hogyha én elcsesztem a belső memoriát és nicns rajta az eredeti program azt honnan tudnám rávarázsolni? esetleg valaki átküldeni msnen a komplett biztonsági mentését?
-
-
phoenix86
csendes tag
válasz
kispisti75 #450 üzenetére
Ha őt megkeresed msnen tud segíteni a 3.5el kapcsolatban: fireblade@vipmail.hu
Üdv. -
-
catpool
csendes tag
válasz
rúgjamegaló #451 üzenetére
Hello
Azért nem ismeri fel a számítógép, mert activsync van beállítva a GPS-en. Előbb ezt kell átállítani usb-re. 1. lépés, hogy a sevice menube mész. Ezt úgy tudod megtenni, hogy amikor feljön a szöveg, ami figyelmeztet arra, hogy vezetés közben blalbla, akkor nem az OK-t nyomod meg, hanem megérinted a bal felső, jobb felső és jobb alsó sarkát a képernyőnek.
2. Fel kell jönnie a service menunek, itt azt hiszem a bal alsó gomb az explorer, amivel látni fogod a WIN CE gyökér könyvtárát.
3. Itt keress egy olyan progit, aminek a nevében benne van az USB, sajnos csak emlékezetből írom. Indítsd el és válts át USB-módra. (ha látod egyértelmű lesz).
4. Kapcsold ki és kapcsold be újra a GPS, ha most rádugod a kábelt, akkor látni fogja a "belső kárytát" és a külső kártyát is amennyiben van benne.
5. Javaslom, hogy mindkét kártyáról készíts előbb másolatot, utána azt csinálsz velük amit akarsz. Magához a WIN CE-hez a kábelen keresztül nem fogsz tudni hozzáférni, de nincs is rá szükség. Legalább nem tudod elrontaniAz IGO8 egy kalóz verzióját ugyan el tudtam indítani rajta, de miután nem találtam megfelelő térképet hozzá érvényes licenccel, hagytam a fenébe. Én Crusader leírása alapján inkább feltettem egy IGO 2006plust, ami ugyan semmivel nem tud többet, mint az IGO alapú eredeti LUCCA, azonban sikerült hozzá 2008-as térképet szerezni, amivel tökéletesen működik. Eddig akármit is tettem fel, az elv mindig ugyan az, el kell vele hitetni, hogy az "erdeti" Lucca-t futtatja, amikor ráböksz a NAVI gombra. Ezt úgy teheted meg legegyszerűbben, hogy mindent egy IGO könyvtárba másolsz a belső kártyára, az eredeti IGO könyvtárat hacsak nincs több helyre szükséged nem kell törölni, egyszerűen csak nevezd át valami másra. Az új IGO könyvtárban az IGO .exe file-ját, legyen bármi is a neve, nevezd át LUCCA.EXE-re. Ki-be kapcsolás után működnie kell.
Ha valakinek sikerült eredeti jogtiszta IGO8-at elindítani rajta (szerintem mennie kell) szóljon már vissza, mert akkor lehet, hogy beruházok egyre, így vakon azért nem költeném feleslegesen a pénzt
Üdv -
rúgjamegaló
csendes tag
Sziasztok,
Nekem is van egy lucca 3.3-am, meg van egy full IGO8-am amit fel szertnék rakni rá, viszont nem megy a dolog, 3 féle képpen próbáltam:
- USB kábelen, a számítógépem valami miatt nem ismeri fel...
- felmásoltam kártyára és a kártya tartalmát megpróbáltam bemásolni a myflashbe, de nem engedi
- felmásoltam kártyára és a szervízmenűből próbáltam indítani, így sem működött a dolog.Mivel még életemben nem próbáltam ilyet, ezért ha van valakinek komplett leírása, hogy hogy kell azért nagyon hálás lennék.
Előre is kösz mindenkinek...
-
kispisti75
csendes tag
válasz
Crusader01 #415 üzenetére
Szia! El tudnád küldeni nekem is, hogy, hogyan kell Lucca 3.5b-re Igot8-at rakni.
Köszönöm előre is. -
kispisti75
csendes tag
Sziasztok!
Én is szeretném felrakni az IGO8-at Lucca 3.5b-re.
Végigolvastam a fórumot, de nem sikerült ezek közül csak, ha átírom a az .exe-ét.
Én úgy szeretném, mint a 3.3-ason, hogy a navi gombbal lehessen indítani.
Ha tud valaki segíteni megköszönném. -
phoenix86
csendes tag
Hali! Én most szereztem be a Lucca 3.3cc-t van rajta 2007es mapom, és IGO8 kellene nekem,de nem tudom hogyan. Segítsetek légyszives, onnan h honnan látom usb keresztül a gps készüléket, meg nem volt benne SD kártyám de van itthon. Köszönöm. Üdv.
-
a1connect
csendes tag
Sziasztok!
Segítség kellene!
Próbáltam egy leírás alapján megkerülni a Lucca MP3-asom (7 612 201 509) gyári menüjét, közvetlen IGO8 indítással:
HKEY_LOCAL_MACHINE - Init -Launch50 - "MyShell.exe" -t átírtam:
HKEY_LOCAL_MACHINE- Init - Launch50 - "\sdmmc disk\igo8\igo8.exe" -reAzt reméltem, ha nem jön össze a mutatvány, akkor a rendszer menüből vissza tudom
írni az eredetire. Hát nem ...
Rendszer menü nem jön be, csak az indulási logo, ill. ha merül az akku, akkor reklamál.Blau oldalán ehhez a típushoz nem találok SD kártyás visszaállító, frissítő firmwaret-t.
Csak a 7 612 201 109, ill. 7 612 201 409-eshez van.Adatkábelem nincs.
Valaki tudna segíteni? Sürgős lenne!
-
Samee
tag
Sziasztok!
Nagyon sokan írtok nekem, hogy küldjem el az iGo8 Lucca 3.5-ön leírást amit a megszűnt fórumon írtam...
Nekem sincsen meg, emlékezetből ennyi a lényeg: SD kártyáról megy, egy PNA-s verziót kell mindenképp letölteni, az iGo8.exe-t erre nevezd át: installlucca_35_B.exe és utána már mennie is kell, amikor elindítod a GPS-t várj egy picit és elindul a kártyáról.
-
gergopapa
csendes tag
Sziasztok!
Lucca 3.3, 761.220.1312. "GPS vevő nem található" - auto és manu kereséssel sem. Mit kell átírni, beírni?
Lécci, segítsetek, holnap mennem kell szolgálatba, életet menteni. Nehogy a pi....nyi utcák fogjanak ki rajtam... -
DrJoci
csendes tag
Szerbusztok
Sajnos nekem nem adták a csomagban DVD-t akinek megvan az legyen olyan jó jeleze, mert nagyon kellene
Köszi előre is -
fischi
tag
Sziasztok,
végigolvastam, de nem világos végül is sikerült-e valakinek lucca 3.5-ön beüzemelni a TMC-t? Ha igen akkor milyen sys.txt beállításokkal?Köszi szépen,
üdv
fischi -
Wik86
csendes tag
Nah közben annyit haladtam, hogy az igo8 megy ugy hogy felmásoltam a gépre, és ha elindítom a lucca-t akkor elakad a figyelmeztető képernyőnél ahol ha az OK-ra nyomok nem történik semmi, belépek szervízmenőbe, és a file explorerből el tudom indítani az igo8at. Mit és hova kéne másolnom, hogy az OK nyomása után egyből elinduljon a progi? lécci segítsetek. köszi
-
Samee
tag
-
Wik86
csendes tag
sylvesterr@freemail.hu
ide is várom az ötleteket, esetleg a komplett lementett dolgokat a luccarol
köszi előre is
-
Wik86
csendes tag
probálkozom, probálkozom, de nagyon nem sikerül. már felmásoltam a myflashdiskre is valamit, de mostmár az első igyelmeztető képernyőnél amikor OK-t kell nyomni onnan sem megy tovább, lehet az lenne a legjobb ha valaki eltudná nekem küldeni az egész myflashdisk tartalmát
jah a másik hogy hiába kötöm pc-re az nem látja, vagy nem ismeri fel, hogy lehet elérni hogy ott is tudjam bűvölni. remélem valami mielőbb észreveszi h írtam ide
-
Wik86
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy 3.3-as LUCCA-t azthittem konnyu feltenni hozza uj szoftvert, le is szedtem a balu lapjárol az uj szoftvert, csináltam mindent ahogy írták, de mikor be akarok lépni a navigácio menübe, akkor azt irja ki hogy HardwareIDerror . Valaki segítene nekem, hogy hogy hozhatnám rendbe, és ha már írok, akkor töltöttem le egy IGO8at és azt hogy tudnám rávarázsolni, remélhetőleg azon frisebb a térkép mint ami ezen van7volt:S
Várom mielőbbi válaszotokat, és előre is köszönöm -
laa12141
csendes tag
válasz
Geri Mester #435 üzenetére
OK
-
Geri Mester
csendes tag
Most el kell mennem egy kicsit de 1 óra múlva újra leszek ha jó neked is. Még valamit tölt az msn-hez a gép is.
-
laa12141
csendes tag
válasz
Geri Mester #432 üzenetére
ok
-
laa12141
csendes tag
válasz
Geri Mester #430 üzenetére
MSN-en keresztül lenne a leggyorsabb az adatátvitel,adj MSN címet
-
laa12141
csendes tag
válasz
Geri Mester #428 üzenetére
Már két üzenetet is küldtem e-mailben, nem kaptad meg?
-
laa12141
csendes tag
válasz
Geri Mester #426 üzenetére
Nem, ezen a fórumon keresztül tudtam megszerezni
-
laa12141
csendes tag
válasz
Geri Mester #424 üzenetére
Amint írtam nem tudom,de esetleg elképzelhető,hogy utánna Mp3-as lesz a készülék?Nem tudom döntsd el kipróbálod-e és ha igen akkor elküldöm valamilyen módon,egyébként e-mailben elküldtem a leírását.
-
laa12141
csendes tag
válasz
Geri Mester #422 üzenetére
Nos az én cikkszámom 7 612 261 507.Az én gépem ugyanezt produkálta mint a tiéd,ha akarod elküldöm az én gépemhez való helyreállító programot és a pontos használati leírást,de benne van hogy csak Mp3-ashoz jó de így is csak saját felelősségre.Elküldhetem de nincs rá gari,hogy nem teszi tönkre a te gépedet.
-
Geri Mester
csendes tag
válasz
laa12141 #421 üzenetére
Szia laa12141!
Az enyém még a sima lucca nem az mp3-as és tök jól ment rajta még a régebbi IGO amíg hozzá nem nyúltam. Cikkszáma: 7 612 201 101 ami az akku alatt van írva. Remélem azért így is tudsz segíteni helyre állítani ha már ilyen béna voltam!
Ja az e-mail címem: szasz-gergely@freemail.hu
Köszi
-
laa12141
csendes tag
válasz
Geri Mester #420 üzenetére
Hali Geri Mester.Amennyiben a készüléked: Travel Pilot Lucca Mp3 úgy tudok neked segíteni ha küldesz e-mail címet de bármely más készülék esetében sajna nem
-
Geri Mester
csendes tag
Szia Crusader01!
A segítségedet kérem abban, hogy van egy sima travelpilot luccám amire próbáltam volna felrakni az igo8-at de ezért letöröltem a lucca mappában lévő egész igo mappát és azóta nem hajlandó semmire a készülék csak azt írja ki, hogy sd card upgrade és se előre és se hátra. Felhívtam a blau szervizt és azt mondták, hogy újra kell szoftverezni. Hozzá teszem az egészhez nem értek csak próbálkoztam és ezután hívta fel a figyelmem egy ismerős, hogy előtte körbe nézhettem volna akár itt mielőtt bármit teszek.
Előre is köszönöm segítséged!
Geri
-
laszlo2
csendes tag
Hello,azt énis megkösszöném ha nekemis elküldenéd.Köszi
-
catpool
csendes tag
válasz
Crusader01 #415 üzenetére
Hello Crusader01,
Amennyiben van egy erdeti IGO8 másolatom egy másik PNA-ról, akkor az elméletileg fel tehető a Lucca 3.3-ra vagy mindenképen egy tört verzó kell?
Olvastam, hogy priviben megküldted, hogy megy a IGO8 feltétele, megküldenéd nekem is.
Nagyon szépen megköszönném.
Az eddigi próbálkozásaim alatt INIT API hibával leállt.
Üdv -
laszlo2
csendes tag
Sziasztok nekemis van egy lucca 3.3,és az IGO8 van rajta,az lenne a kérdésem hogy tudtok adni egy címet ahonan tudnám frissíteni,mert én egyátalán nemértek az ilyenekhez!Ezért jó lenne a lehető legegyszerűb oldal ami csak van amiről már egy ilyenek is megy a frisítés mint én!!Köszönöm.
-
gus4k
csendes tag
Sziasztok!
Tavaly nekem is sikerült szert tennem 1 Lucca 3.3-ra Tegnap este végigolvastam a fórumot + frissítettem a Blaupunkt oldaláról [L:http://www.blaupunkt.com/de/downloads_3_9.asp] [/L] dadogás és gps jel problémák miatt de rosszabb lett a helyzet mert most nem tudom elindítani. Pontosabban nem lép tovább a nyitószöveg után az ok gomb lenyomásával. A szerviz menübe be tudok lépni de nekem nem arra lenne szükségem hanem arra ami gyárlilag volt
beállítva. Ezer köszönet Crusader01-nek a rengeteg segítőkész hozzászólásért. Ha nem találtam volna rá erre a fórumra hozzá se fogtam volna az igo telepítéséhez a Luccara. -
xenonadio
csendes tag
válasz
Crusader01 #413 üzenetére
De úgy nem megy, ha felmásolom a kártyára, és belerakom a kártyát a pna ba. Semmi változás. Előtte le kell törölni ami rajta van(a pna n)?
-
xenonadio
csendes tag
Sziasztok! Leszedtem az igo8-t . Rátettem egy 2gb-s sd kártyára, ott az igo 8 mappában átírtam az igo8.exe t lucca.exe re, ezután beraktam a kártyát de semmi változás, valakinek tipp , hogy miért nem megy? Le kell törölni a belső memóriáról a régi lucca cuccokat?
-
Crusader01
tag
válasz
User1914 #410 üzenetére
Szia!
Ez nem blaupunkt, ugyhogy nem jó helyen kérdezed. Másodszor meg tuti, hogy alapból buherált gépek ezek, mivel a főképen tomtom fut rajta, a lenti képeken meg igo8...no comment...szóval tuti lehet win-t előhozni, de hogy hogyan arra ebben a fórumban nem kapsz választ mivel ilyen tuti hogy senkinek nincs. -
User1914
csendes tag
Üdvözlök mindenkit!
A kérdésem a következő lenne, tudtok-e már okosságot a következő készülékröl?
http://cgi.ebay.com/New-3-5-GPS-NAVIGATION-US-AU-UK-EU-MAP-MP4-MP3-2GB-SD_W0QQitemZ200304961601QQcmdZViewItemQQptZGPS_Devices?hash=item200304961601&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1234|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1308|301%3A1|293%3A1|294%3A50Milyen módon lehet látni a flasdisket, WIN felület kicsikarható-e, lehet-e szinkronozni PC-hez, van-e különleges szervice módba lépési gomb kombináció?
Köszönöm a segítségeteket. Üdv: Mátyás -
Crusader01
tag
válasz
bega1986 #407 üzenetére
próbálkoztál az igo-russa kombóval egymás után? ha igen akkor ez szurta el a gps-t. Töltsd le ezt majd a sirf fülecskénél kattints a sirf to nmea (csak fejből mondom, de vmi ilyesmi) és a baud rate 9600 vagy 4800 ami szimpatikus. ezután time és test vagy forditva. ezután müködnie kell!
-
hjanoo
csendes tag
válasz
Crusader01 #317 üzenetére
Szia!
Engem is érdekelne ez a win indításos dolog. Egy kicsit macerás mindig a szerviz menüből indítani a win-t.
És azt meg lehet oldani valahogy, hogy a windows meghajtójára másolt vagy telepített dolgok újraindítás után ne vesszenek el?Előre is köszönöm a segítséget!
-
bega1986
csendes tag
Ha belépek a factory menübe és ott nézem a GPS státuszt, akkor sem csatlakozik fel a műholdakra... iGO-ban be lehet állítani a GPS portot, és ott látszik hogy a vevőre rácsatlakozik a program... Nem tudja valaki hogy mi lehet a baj?
-
bega1986
csendes tag
Sziasztok!
Vettem 1 Lucca 3.3-at és próbálgattam igo-t rátenni. Működik is, csak az a probléma hogy látja a műholdakat, viszont nem csatlakozik fel. De nem csak az iGO, hanem az eredeti progi sem... Viszont nem tudom hogy én rontottam-e el, mert amíg a szobában voltam nem volt fura hogy nem csatlakozik, és nem tudom melyik művelet óta rosz. Szóval lehetséges az hogy a szoftver miatt nem csatlakozik? Magára a gpsvevőre csatlakozik, mert ha átállítom a portot akkor már a műholdakat sem látja. -
peter75
csendes tag
válasz
Crusader01 #404 üzenetére
Azért köszi!
Ha esetleg valaki tud erről infót!!!
Plase! -
peter75
csendes tag
Köszi!
Műkszik minden!
Már csak a TMC a kérdés.
Ha valaki tudna segíteni!!!
Amúgy már próbáltam rádugni egy GNS TMC vevőt, de nem találta meg az automata keresés.Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Netfone
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos autók - motorok
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest