- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Bittorrent Bleep
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Közben beugrott, hogy sztem mi lesz ennek a megoldásnak a rákfenéje. Ugyanaz, mint a VOIP alkalmazásoké. Az állandó fogadóképes állapot fenntartása elég negatívan hat az akkuidőre. Technikailag megoldható lenne ennek a kiküszöbölése, de nem biztos, hogy minden körülmények között működne.
-
törölt tag
Az első tapasztalat megvan. Úgy tűnik, hogy két eszköz nem tud kommunikálni, ha azonos accounton vannak. MiniPC -n csináltam egy inkognítót és megjelenítettem a QR kódot. Ezt beolvastam telóval, de az ugyebár ugyanannak az accountnak egy másik eszköze. Mivel a kommunikáció azonosítása accountok és nem eszközök között történik, ezért így nem tudom az egyik saját eszközről hívni a másikat. Úgy tűnik, hogy készülékenként más reg kell. Arra még nem találtam opciót, hogy miként tudom visszaállítani az alapállapotot új account megadásához. Persze, ha lett volna egy kis eszem, akkor rögtön az első megnyitás után csináltam volna egy Titanium mentést. Vszínűleg adattörlés, vagy reinstall lesz, de majd csak később. Most a kalóriabevitel fontosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bluetooth hangszórók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Formula-1
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest