-
Mobilarena
Bittorrent Bleep
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Közben beugrott, hogy sztem mi lesz ennek a megoldásnak a rákfenéje. Ugyanaz, mint a VOIP alkalmazásoké. Az állandó fogadóképes állapot fenntartása elég negatívan hat az akkuidőre. Technikailag megoldható lenne ennek a kiküszöbölése, de nem biztos, hogy minden körülmények között működne.
-
törölt tag
Az első tapasztalat megvan. Úgy tűnik, hogy két eszköz nem tud kommunikálni, ha azonos accounton vannak. MiniPC -n csináltam egy inkognítót és megjelenítettem a QR kódot. Ezt beolvastam telóval, de az ugyebár ugyanannak az accountnak egy másik eszköze. Mivel a kommunikáció azonosítása accountok és nem eszközök között történik, ezért így nem tudom az egyik saját eszközről hívni a másikat. Úgy tűnik, hogy készülékenként más reg kell. Arra még nem találtam opciót, hogy miként tudom visszaállítani az alapállapotot új account megadásához. Persze, ha lett volna egy kis eszem, akkor rögtön az első megnyitás után csináltam volna egy Titanium mentést. Vszínűleg adattörlés, vagy reinstall lesz, de majd csak később. Most a kalóriabevitel fontosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest