Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hamy2

csendes tag

válasz Fire/SOUL/CD #17 üzenetére

Sziasztok :)

Köszyke hogy probáltok nekem segiteni rendesek vagytok nagyon :)

Sajna a probléma még mindig fenn áll, az istennek se akarja megnyitni a telepitöt....

Ill amit küldtetek elkezdi betölteni aztán valami ablakocskát dobki, persze nem magyarul, attol hogy vann fent virus ölö attol még meg kéne nyitnia a telepitöt!!!

Irnék a magyar supportnak ám nem tudok rola hogy a bitdefendernek lenne magyar supportja...

Tisztázzunk valamit oks? lehet hogy a memoriám kevés a bitdefendernek? nekem jelenleg 1024 mb memoriám van, windows xp professional van a gépemen ami 32 bites, sose értetem mitöl 32 ill 64 bites egy rendszer....

már a bitdefender toolst is lefutatam jo párszor hátha fent maradt valami a bitdefenderböl igyse jo,teljesen elvagyok keseredve, nem tudom mit csináljak a rendszert nemrég tetem ujra....

Ma 1x le is töröltem a virus védelmemet ami volt a gépemen akkorse akarta megnyitni... igy visza tetem a nortont.... simán feltelepült a norton a bitdefender meg nem......

ha kiderül hogy a memoriám kevés a gépemben akkor lehet hogy ez a ludas!! a procim 2 magos igaz kicsit öreg kb aszem 3 éves......

várom a megoldásokat!!

irjatok és üdv: hamyka :)

• hamy2

csendes tag

Sziasztok :)

Gondoltam megosztok veletek valamit :D

Olyan jo fajta a bit defender hogy a telepitöje nem akart elindulni :D elindulni elindult de aztán valamit kiirt és nem folytata a telepitést... :DDD :DDD :DD :DD :W :W :W :W

a bit defender total security 2012-t szerettem volna kiprobálni de nem jött ösze.... pedig a hivatalos oldalárol szedtem le a fájlt.....

Azt nem értem miért nem lehet a telepitöt ugy felrakni hogy el is induljon? :W :W :W :W

vagy 8x leszedtem ugyanazt a fájlt és akorse akart elindulni... elötte mindent virus védelmi programot letöröltem szépen egyessével, a regisztryböl is töröltem.. aztán leszedtem a cc ill easy cleanert akkor se akart feltelepülni....

ha valakinek megvan a telepitöje a bit defender totalsecurity 2012-es küldje már el nekem privátban :)

de ne ezt a kis méretü izét mert akkor megen nem fog megnyilni :)

várom válaszotokat :)

irjatok és üdv: hamyka :D :D :)) :))

Új hozzászólás Aktív témák