- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamy2
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #17 üzenetére
Sziasztok
Köszyke hogy probáltok nekem segiteni rendesek vagytok nagyon
Sajna a probléma még mindig fenn áll, az istennek se akarja megnyitni a telepitöt....
Ill amit küldtetek elkezdi betölteni aztán valami ablakocskát dobki, persze nem magyarul, attol hogy vann fent virus ölö attol még meg kéne nyitnia a telepitöt!!!
Irnék a magyar supportnak ám nem tudok rola hogy a bitdefendernek lenne magyar supportja...
Tisztázzunk valamit oks? lehet hogy a memoriám kevés a bitdefendernek? nekem jelenleg 1024 mb memoriám van, windows xp professional van a gépemen ami 32 bites, sose értetem mitöl 32 ill 64 bites egy rendszer....
már a bitdefender toolst is lefutatam jo párszor hátha fent maradt valami a bitdefenderböl igyse jo,teljesen elvagyok keseredve, nem tudom mit csináljak a rendszert nemrég tetem ujra....
Ma 1x le is töröltem a virus védelmemet ami volt a gépemen akkorse akarta megnyitni... igy visza tetem a nortont.... simán feltelepült a norton a bitdefender meg nem......
ha kiderül hogy a memoriám kevés a gépemben akkor lehet hogy ez a ludas!! a procim 2 magos igaz kicsit öreg kb aszem 3 éves......
várom a megoldásokat!!
irjatok és üdv: hamyka
-
hamy2
csendes tag
Sziasztok
Gondoltam megosztok veletek valamit
Olyan jo fajta a bit defender hogy a telepitöje nem akart elindulni
elindulni elindult de aztán valamit kiirt és nem folytata a telepitést...
a bit defender total security 2012-t szerettem volna kiprobálni de nem jött ösze.... pedig a hivatalos oldalárol szedtem le a fájlt.....
Azt nem értem miért nem lehet a telepitöt ugy felrakni hogy el is induljon?
vagy 8x leszedtem ugyanazt a fájlt és akorse akart elindulni... elötte mindent virus védelmi programot letöröltem szépen egyessével, a regisztryböl is töröltem.. aztán leszedtem a cc ill easy cleanert akkor se akart feltelepülni....
ha valakinek megvan a telepitöje a bit defender totalsecurity 2012-es küldje már el nekem privátban
de ne ezt a kis méretü izét mert akkor megen nem fog megnyilni
várom válaszotokat
irjatok és üdv: hamyka
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- iPad topik
- Formula-1
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest