- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
P3Dr0
senior tag
válasz
klykkly #12010 üzenetére
Semmi pánik! Skandináviában legalábbis minden rendben. Flottul működnek ezek a helyek. Őszintén szólva nem is értem mi zajlik Magyarországon a bankszektorban. Fentebbi videóban is mondja a srác,hogy a coinbase rossz, meg sepaval küldi be a pénzt......
Egészen elképesztő dolgok. Sajnos innen látszik,hogy MO.-t ezek a külföldi érdekeltségű bankok, hogy kihasználják de talan a legjobban mégis csak a Magyar (magyar?!) OTP......
Igazi pénzügyi vadnyugat lehet otthonSzámomra az is furcsa,hogy a pénzfelvét díjköteles az ATM ből meg akkor is ha sajat bankrol van szó. Itt meg akkot sem kerül pénzbe ha mas bank ATM jét használom.......
-
mepet
addikt
válasz
klykkly #11986 üzenetére
Elolvastam, bár rossz hsz-t.
Eléggé bicskanyitogató szerintem is az OTP válasza. Nagyon nagyon mellényúlnak szerintem, ha ennyire szűk látókörűek és azt mondják, az MNB-vel meg az antiterrorista majmokkal együtt, hogy "BETILTJUK", ahelyett, hogy megpróbálnák szabályozni...
Országunk mondjuk mindig a jó stratégiai döntésekről volt híres, lásd az elmúlt pár világháború... -
válasz
klykkly #11907 üzenetére
Lejárt a szerk.: újra megnézve feltűnt, hogy a fork előtt utaltad el a 0.21719724 BTC -t a 3JBqi6t1bSHQEtkArFeS5pYyhyWp3RoRvd címre. Bár lehet hogy benézem, mert változatos időzónában mutatják a block explorerek az időt, és most rohanásban vagyok, nem tudok jobban belemélyedni, de ami biztos: a fork itteni idő szerint augusztu 1. 14:20-kor volt. Ha előtte csináltad ezt az utalást a BTC láncban akkor az így járás.
Tehát nem az Electrum utalt BCC-t, hanem te magad mozgattad el ezt az összeget olyan időpontban egy másik BTC címre, amikor még nem létezett a BCC. Amikor a fork megtörtént, akkor nyilván már ehhez az új címhez kötődött a 0.21719724 BCC is.
-
válasz
klykkly #11907 üzenetére
Ez biztosan az Electrum volt? Kb. lehetetlen a dolog. BCC-t egyetlen BTC kliens sem tud küldeni, mert van a TX-ben egy flag (SIGHASH_FORKID), ami teljesen más mint ami a BTC láncon szükséges. Napokat játszottam vele én is, mire sikerült egy patkolt BTC Core-ból (a patchért köszönet Elbandinak) raw BCC TX-et generálni, hogy ne kelljen idegen szoftvernek (kétes BCC kliensek) megadni a privkeyem vagy más címre utalnom. Szóval mit is csináltál pontosan, és mivel?
Visszaszerezni esélytelen sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest