- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Magisk
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
P3Dr0
senior tag
válasz
klykkly #12010 üzenetére
Semmi pánik! Skandináviában legalábbis minden rendben. Flottul működnek ezek a helyek. Őszintén szólva nem is értem mi zajlik Magyarországon a bankszektorban. Fentebbi videóban is mondja a srác,hogy a coinbase rossz, meg sepaval küldi be a pénzt......
Egészen elképesztő dolgok. Sajnos innen látszik,hogy MO.-t ezek a külföldi érdekeltségű bankok, hogy kihasználják de talan a legjobban mégis csak a Magyar (magyar?!) OTP......
Igazi pénzügyi vadnyugat lehet otthonSzámomra az is furcsa,hogy a pénzfelvét díjköteles az ATM ből meg akkor is ha sajat bankrol van szó. Itt meg akkot sem kerül pénzbe ha mas bank ATM jét használom.......
-
mepet
addikt
válasz
klykkly #11986 üzenetére
Elolvastam, bár rossz hsz-t.
Eléggé bicskanyitogató szerintem is az OTP válasza. Nagyon nagyon mellényúlnak szerintem, ha ennyire szűk látókörűek és azt mondják, az MNB-vel meg az antiterrorista majmokkal együtt, hogy "BETILTJUK", ahelyett, hogy megpróbálnák szabályozni...
Országunk mondjuk mindig a jó stratégiai döntésekről volt híres, lásd az elmúlt pár világháború... -
válasz
klykkly #11907 üzenetére
Lejárt a szerk.: újra megnézve feltűnt, hogy a fork előtt utaltad el a 0.21719724 BTC -t a 3JBqi6t1bSHQEtkArFeS5pYyhyWp3RoRvd címre. Bár lehet hogy benézem, mert változatos időzónában mutatják a block explorerek az időt, és most rohanásban vagyok, nem tudok jobban belemélyedni, de ami biztos: a fork itteni idő szerint augusztu 1. 14:20-kor volt. Ha előtte csináltad ezt az utalást a BTC láncban akkor az így járás.
Tehát nem az Electrum utalt BCC-t, hanem te magad mozgattad el ezt az összeget olyan időpontban egy másik BTC címre, amikor még nem létezett a BCC. Amikor a fork megtörtént, akkor nyilván már ehhez az új címhez kötődött a 0.21719724 BCC is.
-
válasz
klykkly #11907 üzenetére
Ez biztosan az Electrum volt? Kb. lehetetlen a dolog. BCC-t egyetlen BTC kliens sem tud küldeni, mert van a TX-ben egy flag (SIGHASH_FORKID), ami teljesen más mint ami a BTC láncon szükséges. Napokat játszottam vele én is, mire sikerült egy patkolt BTC Core-ból (a patchért köszönet Elbandinak) raw BCC TX-et generálni, hogy ne kelljen idegen szoftvernek (kétes BCC kliensek) megadni a privkeyem vagy más címre utalnom. Szóval mit is csináltál pontosan, és mivel?
Visszaszerezni esélytelen sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- One mobilszolgáltatások
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Motoros topic
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -65% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Eladó PC i7 8700, 16 GB RAM, GTX 1060, 460 GB SSD
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -65% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- Eladó Lego Star Wars - Mandalorian Fang Fighter vs Tie Interceptor (75348)!
- Asus AM1M-A AMD AM1 alaplap + Quad Core AMD Sempron 3850 Processzor
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- 16 GB-os RTX A4000 HP - garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest