-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#25237004 #23593 üzenetére
Egyébként hallgattam elemzést, szintén ennél a rádiónál, ahol a normál tőzsdével foglalkoztak, és az votl az érdekes (amit az elemző is mondott, kiemelt), hogy mindenki infláció, meg esésre számít a továbbiakban, ennek ellenére is tolják bele a pénzt a tőzsdébe...
Vannak néha érdekes dolgok...
#23599) proof88
Talán jövőre a bázis hatás miatt javul a helyzet. Aztán kitudja... Én azt is eltudom fogadni, ha a felezés előtt fél évvel indul egy rali meg hasonló..." Főleg akkor jön ez majd elő, amikor majd döntenie kell, hogy mit tegyen pénzzé, hogy a mindennapi kiadásait fedezni tudja."
jó eséllyel nem ebbe fektette a megtakarításai jó részét... mert az durva... - bár pont én linkeltem ilyen eseteket, ahol Ukrajnai illető inkább kriptoba tolta az összes pénzét, mert félt a háborús inflációtól... azt jól meg szívta...Vagy az az orvos, aki ebből akart házat stb venni, meg gyerekei taníttatásait fizetni... - mondjuk ez mind csak akkro gáz, ha realizálják is.
Normális ember ebbe nem fektet ennyit.
-
törölt tag
válasz
#25237004 #23593 üzenetére
"Valamint ha felvázolod a helyzetet, hogy a Bitcoin még soha nem látott olyat,"
Tény nem látott még recessziót, nagy próbatétel is lehet. De pont azért ami az elmúlt 10 évben végbement, nem hiszem, hogy kifújt...
A K&H anyabankja blokklánc alapú digitális valutát bocsátott ki
Ráadásul, Az is kérdés, melyik piacot követi, Amerikai, Európait, Ázsiait? Előbb utóbb elválhatnak egymástól, vmilyen szinten. Ha változik 1-2 kulcs momentum az is elég lehet a szárnyalásra. Szerintem, hogy vége legyen ennek, annak kicsi az esélye...
A végét én inkább abban látnám, ha bevezetnék a digitális pénzeket, eurót, dollárt stb (jüan már van - ki is tiltották a kriptokat).
Már csak ezért sem érdekel egy bizonytalan 100.000 álom határ. De még a 60 sem feltétlenül.
De kinek mi a célja, mi mennyit kockáztat... -
dobolan
senior tag
válasz
#25237004 #23597 üzenetére
Ingatlanár beszakadást várni ilyen infláció mellett elég merész. Az lehet, hogy mérséklődik valamelyest az árszínvonal -éves távban-, illetve leül az építőipar, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy majd 20-50%-os bukóban szórják piacra a befektetési ingatlanokat. Kizártnak tartom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest