Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• deadwing

addikt

válasz zzoltan2014 #7541 üzenetére

Az összes utalásom tőlük max 10 napot vett igénybe, eddig. Volt hogy 1 hét alatt itt volt a pénz. A legutolsó csúszott csak... Igaz, ez nem mentesít az alól, hogy hülye voltam. Már akkor ki kellett volna vennem a btc-met onnan. Kb másfél éve használtam a goxot, ez idáig nem volt velük probléma.

(#7544) zzoltan2014 : nem hiszem, hogy a "bitcoin rendszer" a hibás, egy váltó hülyesége miatt.

• ignorant

senior tag

válasz zzoltan2014 #7541 üzenetére

A fo problema azzal volt aki hosszu ideig ott tarolta coinjait. Ez minden exchange-nel rizikot jelent, de barmilyen cegnel is ami penzt kezel.

1.) exchange-en sosem taroltam bitcoint

2.) A 8 hetes xfer utan egyszer sem hasznaltam, mivel eleg kellemetlen annyit varni ,ezert is irtam ide hogy szamitani kell erre ha valaki goxot hasznal. (bar teny hogy gondolkoztam azon kesobb, hogy ki kellene probalni, de nem tettem)

"Sokkal jovedelmezobb megbizhato szolgaltatast nyujtani, nem atverve a felhasznalokat."

Ez igaz is, Marknak nem hiszem hogy mcdonaldson kivul lesz mas karrier lehetosege (bar lehet hogy meg orul is majd neki) :)

"Foleg nemzetkozi utalasoknal, meg egy normal cegnek is sokszor problemat okoz a banking, payment processing. Ha bitcoin is a kepben van meg jobban bonyolodik a dolog, meg kevessebb forgalommal is."

Ez sem helyetelen, mas exchangenel is volt olyan hogy elhuzodtak a withdraw-k (bitstamp es kraken is), bar azok helyre jottek.

Egy ilyen helyzetben, gondolhatod, hogy azok a leghangosabbak akik elbuktak penzt.

Az ismeroseim is mind leleptek goxrol joideje egyebkent.

Vegul a bitcoinnal kapcsolatban (is) az elso szamu szabaly, hogy ne kockaztass tobbet mint amit sajnalsz elveszteni.

Új hozzászólás Aktív témák