Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• geckowize

őstag

válasz brd #19145 üzenetére

Szia,

Köszi a választ!

1. Nem a programtól vártam a szabályozást, csak a programban látom, hogy az automatikusan hagyott fan speed nem nőtt. Magától a videokártyától vártam, hogy felemelje, a programot csak a fan speed ellenőrzésére használom ilyenkor.

2. Ha eddig terhelés alatt 70+ °C volt a kártya és van memory OC is, azt gondoltam, ahhoz, hogy 60°C-on tartsa, meg kell emelnie a fan speedet, tehát én is ugyanúgy azt gondolom, hogy a hőmérséklet alapján vezérli a ventit.

3. Viszont ha valóban igaz az, amit írtál a Temp Limitről, akkor igazából tiszta a dolog, de a default Temp Limit 83°C, amit nem tudom, hogy az Afterburner egy univerzális defaultként használ, vagy egy GPU-függő érték.

Így, hogy a temp limit igazából nem azt adja meg, hogy hány °C-on kell tartani a kártyát, aki hasonlóan nem külön mining rig-et használ BTC miningra hanem az asztali "gamer" gépét, az kizárólag úgy oldja akkor meg a a magas hőmérséklet okozta potenciális amortizációt, hogy szimplán beruház jobb házba, hűtésbe, így 60-70 °C között tartja?

Új hozzászólás Aktív témák