Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
Szia,
Köszi a választ!
1. Nem a programtól vártam a szabályozást, csak a programban látom, hogy az automatikusan hagyott fan speed nem nőtt. Magától a videokártyától vártam, hogy felemelje, a programot csak a fan speed ellenőrzésére használom ilyenkor.
2. Ha eddig terhelés alatt 70+ °C volt a kártya és van memory OC is, azt gondoltam, ahhoz, hogy 60°C-on tartsa, meg kell emelnie a fan speedet, tehát én is ugyanúgy azt gondolom, hogy a hőmérséklet alapján vezérli a ventit.
3. Viszont ha valóban igaz az, amit írtál a Temp Limitről, akkor igazából tiszta a dolog, de a default Temp Limit 83°C, amit nem tudom, hogy az Afterburner egy univerzális defaultként használ, vagy egy GPU-függő érték.
Így, hogy a temp limit igazából nem azt adja meg, hogy hány °C-on kell tartani a kártyát, aki hasonlóan nem külön mining rig-et használ BTC miningra hanem az asztali "gamer" gépét, az kizárólag úgy oldja akkor meg a a magas hőmérséklet okozta potenciális amortizációt, hogy szimplán beruház jobb házba, hűtésbe, így 60-70 °C között tartja?
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- MSI Prestige 14 AI Evo C1M
- Acer 15,6",Intel(2,58Ghz)8-16GB RAM,akár 1TB SSD,jó akku,jó állapot
- ThinkPad 15,6",core i3 6100u(4x2,3Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,Jó akku,nagyon szép állapot
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő