Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Menthirist
üzenetére
Ha az angol megy ajánlom figyelmedbe ezt a videót.
Másnak is különben, szerintem elég korrekt a srác-.
Különben pedig a kolléga mondott itt egy jó gondolatot akkor halt meg amikor az utolsó bányász is lepakcsolta a gépet. Szerinted ez mikor fog bekövetkezni?
-
butch3r
senior tag
válasz
Menthirist
üzenetére
nem gondolom úgy hogy valaha ki fog pukkanni, 1btc=1btc mindig igaz lesz.
ha ez kevesebbet fog érni fiatban, hát akkor kevesebbet ér (a mostani túl korai túl magas ár után is még mindig magasabb mint az 1000-es ath, de az 1000es ath meg jóval töbet mint a 0.17 -> 0.01-es stb. és tegyük hozzá hogy az elfogadó helyek száma is jóval több mint régen, és mivel ez egy szoftver , maga a szoftver is feljettebb mint akár csak 2013-ban vagy előtte pláne). nyilván nem fogok neki örülni de ettől még nem fogom úgy gondolni, hogy vége a btc-nek.amúgy szerinted most kipukkant? vagy melyik az az árfolyam aminél ki van pukkanva?
ps. margithid nem lát benne nagy jövőt én igen. a mostani prebeta alfa szintjén ahogy van? nem dehogy. de ahogy fent is írtam ez 1 szoftver, folyamatosan fejlesztik ezér thiszek benne. már csak a "UI" szempontjából is. kismilliószor egyszerűbb ma 1 btc wallet vagy tranzakció mint 2013-ban. és még mindig nem mondanám hogy 100%ig kiforrott, van hova fejleszteni)
-
margithid
veterán
válasz
Menthirist
üzenetére
Mi az hogy kippukant?
Tudod mi pukkant ki? 2008ban a Lehmann Brothers. De az rendesen.
De ha hitről beszélünk, látom te is hiszel valamiben, abban, hogy ez egy nagy nulla, értéktelen valami.
Ránéztél amúgy a chartjára valaha? Hogy mekkora mozgások voltak benne, 2-3 évig szinte stagnálás stb.
Én nem tudom mi lesz a BTC sorsa, tippjeim vannak, de ki tudja, hogy bejönnek-e.
A BTCnek a lényege nem fog "kipukkadni", márpedig a vízió, a decentralizáció.
Ha nem is a mi életünkben, de meg fog valósulni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest