- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Az Activision áprilisban lekapcsolja a Call of Duty: Warzone Mobile-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone Air - almacsutka
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Az Activision áprilisban lekapcsolja a Call of Duty: Warzone Mobile-t
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Penge_4
üzenetére
Elég nevetséges, amit a gazdagokról írsz.

Akiket ismerek sikeres embereket, egytől egyig precíz időbeosztás szerint, reggeltől estig be vannak osztva. Anyuci-apuci pénzétől senki nem lesz sikeres, elárulom.""Itt panaszkodsz, hogy pl nem tudsz programozni....senki sem ugy szuletik hanem megtanuljak, elmelyednek a temaban."
Tehetségtelen vagyok hozzá."
Látod, ez is csak egy újabb kifogás. A programozáshoz nem tehetség kell, hanem meg kell tanulni. Ugyanúgy, ahogy teát főzni se magától tud az ember.
(#4881) Penge_4: "Bízni bíztam, csak annyira nem..."
Nalátod, pont erről van itt szó. Te nem bízol benne annyira, de aki meg vett fel rá kölcsönt, és mert kockáztatni, nem kicsit, hanem nagyot, attól sajnálod az extra profitját. Én se mertem ennyit kockáztatni, de minden tiszteletem azoké, akik mertek, és most sokkal sokkal több profitjuk lett az árfolyamból, mint nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Windows 11
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Energiaital topic
- Gumi és felni topik
- DJI topic
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gitáros topic
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- További aktív témák...
- ZBook Fury 17 G8 17.3" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Félkonfig: i7-14700KF + Gigabyte Z790 Aorus Elite AX-W (2024-es szett, Garanciális!)
- ID-COOLING IS-50X V2 low profile hűtő, 50mm magas
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- iKing.Hu - Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest