Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Penge_4
üzenetére
Elég nevetséges, amit a gazdagokról írsz.

Akiket ismerek sikeres embereket, egytől egyig precíz időbeosztás szerint, reggeltől estig be vannak osztva. Anyuci-apuci pénzétől senki nem lesz sikeres, elárulom.""Itt panaszkodsz, hogy pl nem tudsz programozni....senki sem ugy szuletik hanem megtanuljak, elmelyednek a temaban."
Tehetségtelen vagyok hozzá."
Látod, ez is csak egy újabb kifogás. A programozáshoz nem tehetség kell, hanem meg kell tanulni. Ugyanúgy, ahogy teát főzni se magától tud az ember.
(#4881) Penge_4: "Bízni bíztam, csak annyira nem..."
Nalátod, pont erről van itt szó. Te nem bízol benne annyira, de aki meg vett fel rá kölcsönt, és mert kockáztatni, nem kicsit, hanem nagyot, attól sajnálod az extra profitját. Én se mertem ennyit kockáztatni, de minden tiszteletem azoké, akik mertek, és most sokkal sokkal több profitjuk lett az árfolyamból, mint nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Microsoft Edge
- Okos Otthon / Smart Home
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- További aktív témák...
- Nespresso Delonghi tejhabosítós kávéfőző - Bontatlan, 2 év garancia - Eredeti ára 125e!
- Asus TUF GAMING A620M-PLUS alaplap eladó
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Apple MacBook Pro Retina 16" M5 Pro 18CPU / 20C GPU / 24GB / 1TB - 1 Év Apple Garancia
- Samsung Galaxy Flip 7 256 Gb
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 32GB 1TB 120Hz!!!!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest