Hirdetés
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
butch3r
senior tag
Sziasztok,
Bitcoin walletet szeretnék létrehozni és érdekelne a véleményetek valamint kérdésem is volna.
1. Bitcoin armory walletra gondoltam, létrehozom az accoutnom - tárcámat majd a wallet.dat fájlt több, titkosított pendrivera kimentem és a programot törlöm. Ez így járható, biztonságos út e vagy jobb lenne ezt a( kicsit macerásabb) megoldást választanom? ([link])?
2. miután létrehoztam a tárcámat, tudok rá küldeni bc-t ha szeretnék, azonban költeni csak a wallet.dat fájl segítségével tudok. Ez tiszta. Azonban meg tudod valahogy nézni a tárcám egyenlegét ? Magyarul tudom ellenőrizni, hogy valóban az én tárcámon még mindig x bc van? EZ csak a magam megnyugtatástára kéne, a fizikai pénztárcámba is bele nézek időnként, Hogy valóban annyi van e még benne mint amennyire emlékszem

3. Ha elszeretném költeni, újra feltelepítem a wallet programot, bemásolom a wallet.dat fájlt és kész vagy van más teendőm is?
esetleg van e bármi más javaslatotok, tanácsotok tippetek?

Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel topik
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- E-roller topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Alkotói pályázatok
- További aktív témák...
- ELADÓ - Apple iPhone 14 Pro - 128gb
- Kiváló Thrustmaster T248 kormány + Posta! PS5 PS4 PC
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17e 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Aorus RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3333MHz GP-ARS16G33
- RÓZSASZÍN! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - HAJNALPÍR AJÁNDÉKKAL!
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest