Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sparks

senior tag

válasz fsb1000 #2410 üzenetére

Nagyon bizalmatlanok vagytok :) Én azt mondom, hogy legkésőbb jövő hét végére már itt lesz a cucc. Mindössze 2 darabra neveztem be, erősen gondolkoztam, hogy legyen-e több, de annyira nem akartam játszani én sem. Egyébként van belőlük már működő darab, tesztekkel a bitcointalkon, egy HUB-ban 9 darab simán elment és a teljesítményük 24 órára átlagolva 330 MH/s. Én azt tervezem, hogy ha beválik a 2 db, akkor még veszek belőlük, de az is lehet, hogy kivárom, hátha kicsit lejjebb megy az ára. Az igazság az, hogy az ebayre már feltettek belőlük párat s azonnal dupla áron mentek el, szóval a kereslet igen erős és amíg ez így lesz, addig hiába túlárazott a cucc, eladható és az ára annyi, amennyiért megveszik. Akik az USÁba rendeltek vásárlói cspoportok, ők voltak a leggyorsabbak, ők már megkapták. A németekhez az első 100 db már ott van, a második száz, aminek éppen az elején vagyok az pedig 2-3 nap múlva ér oda.

A nem bizonyított termék az más tészta, azt úgy hívják, hogy BFL :DDD Arra is beneveztem, de abból szerintem nem lesz semmi még egy jó ideig... Mondjuk annak az ára ehhez képest lófing volt és a teljesítménye meg ennek a 15x-öse.

Új hozzászólás Aktív témák