- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Aktív témák
-
Z¤Z¤
tag
Sziasztok kellene 1 kis segítség elakadtam bios frissítés közben mert nem fogadja el az új verziót
van 3 fajta BIN BS BF a 3 közül csak a BIN-t fogadja el na de az a régi az új bios az a BS de ha azt akarom neki megadni akkor FAILEDET ír ki mit lehet ilyenkor tenni? Nem tudom frissíteni próbáltam már át írni a BS-t BIN-re de úgy sem jó..
Úgy próbálom frissíteni hogy bemegyek a biosba és ott van 1 olyan hogy Update Bios utána kéri a flopiról a cuccot és utána megáll az élet
Esetleg valakinek nem volt ilyen lapja vagy nem járt hasonlóan? Ha Windows-ból próbálom ugyan ezt írja ki valami Failed magyarán nem jó neki a files
Pedig a gyártó oldaláról szedtem le
Akinek van valami ötlete azt szívessen +halgatom
Előre is köszönöm a segítséget
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest