- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Z¤Z¤
tag
Sziasztok kellene 1 kis segítség elakadtam bios frissítés közben mert nem fogadja el az új verziót
van 3 fajta BIN BS BF a 3 közül csak a BIN-t fogadja el na de az a régi az új bios az a BS de ha azt akarom neki megadni akkor FAILEDET ír ki mit lehet ilyenkor tenni? Nem tudom frissíteni próbáltam már át írni a BS-t BIN-re de úgy sem jó..
Úgy próbálom frissíteni hogy bemegyek a biosba és ott van 1 olyan hogy Update Bios utána kéri a flopiról a cuccot és utána megáll az élet
Esetleg valakinek nem volt ilyen lapja vagy nem járt hasonlóan? Ha Windows-ból próbálom ugyan ezt írja ki valami Failed magyarán nem jó neki a files
Pedig a gyártó oldaláról szedtem le
Akinek van valami ötlete azt szívessen +halgatom
Előre is köszönöm a segítséget
Aktív témák
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest