- Poco F7 – bajnokesélyes
- Nem lesz iPhone 19
- Honor Magic V2 - origami
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Aktív témák
-
Z¤Z¤
tag
Sziasztok kellene 1 kis segítség elakadtam bios frissítés közben mert nem fogadja el az új verziót
van 3 fajta BIN BS BF a 3 közül csak a BIN-t fogadja el na de az a régi az új bios az a BS de ha azt akarom neki megadni akkor FAILEDET ír ki mit lehet ilyenkor tenni? Nem tudom frissíteni próbáltam már át írni a BS-t BIN-re de úgy sem jó..
Úgy próbálom frissíteni hogy bemegyek a biosba és ott van 1 olyan hogy Update Bios utána kéri a flopiról a cuccot és utána megáll az élet
Esetleg valakinek nem volt ilyen lapja vagy nem járt hasonlóan? Ha Windows-ból próbálom ugyan ezt írja ki valami Failed magyarán nem jó neki a files
Pedig a gyártó oldaláról szedtem le
Akinek van valami ötlete azt szívessen +halgatom
Előre is köszönöm a segítséget
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest